Golf Equipment Gebruikt door PGA Tour Players

Golf Equipment Gebruikt door PGA Tour Players

PGA Tour spelers verdienen hun brood door het uitvoeren en te concurreren op het hoogste niveau van het spel. Hun apparatuur is op maat gemaakte om hun schommels, en de spelers bieden vaak feedback die een rol in de clubs 'design proces speelt. Omdat de PGA Tour spelers zijn de beste bal stakers in golf, gebruiken ze clubs die minder vergevingsgezind dan clubs die amateurs doorgaans gebruiken. Tour spelers leggen een grotere waarde in een superieure-shot maken van vermogen, gevoel en feedback op vergeving.

Titleist

Titleist is een toonaangevend merk op elk gebied van golfuitrusting. Echter, het is het meest dominant als het gaat om de productie van golfballen voor de PGA Tour spelers. Op de 2011 Sony Open, 91 spelers gebruikte Titleist Pro V1 en ProV1X golfballen, met de dichtstbijzijnde concurrerende bal alleen gebruikt door 14 spelers. Titleist is ook een belangrijke keuze voor strijkijzers. Op de 2011 Tournament of Champions, Titleist leidde de weg, met 30 procent van het veld met behulp Titleist ijzers. De Titleist MB ijzers zijn vooral populair bij PGA Tour spelers, en worden gebruikt door top golfers zoals Rory McIlroy en Adam Scott. Op hetzelfde toernooi, Titleist leidde ook de manier putters en wedges met zijn Scotty Cameron en Vokey merken.

Wegroepen

Callaway heeft 17 professionals op het personeel, met inbegrip van grote kampioenen Phil Mickelson en Ernie Els. Beide spelers gebruik maken van de FT Tour driver, populair onder professionals als gevolg van de penetrerende balvlucht die het biedt. Callaway gesponsorde spelers ook de voorkeur aan de Tour Authentic X Prototype ijzers, een klassieke stijl ijzer met minimale offset en een dunne toplijn, ontworpen voor opname vormgeving en verbeterd gevoel. Callaway is ook eigenaar van Odyssey putters, en vanaf 2011, 15 van de 17 Callaway personeel spelers gebruiken Odyssey putters. Populaire Odyssey putters zijn de verschillende twee-ball-modellen, alsmede de Black Series Tour Designs.

TaylorMade

TaylorMade's lijst van gesponsorde spelers omvat 2010 USPGA kampioen Martin Kaymer en twee keer winnaar op de 2010 PGA Tour Justin Rose. TaylorMade drivers, met name de R9, worden gebruikt door vele PGA Tour spelers. In 2010, TaylorMade was de nummer een bestuurder in golf, het opnemen van 45 overwinningen wereldwijd de grootste professionele tours. De TaylorMade Penta golfbal heeft zich ook gevestigd als een van de belangrijkste concurrenten van de dominante Titleist ProV1.

Adams

Veel bedrijven blinken uit in specifieke gebieden van golfmateriaal, niemand meer dan Adams in de hybride markt. Adams hybriden hebben de toonaangevende toonaangevende hybriden op de PGA Tour sinds 2008. De Adams Idea Tech V3 een reputatie voor het leveren vergeving heeft opgedaan en all-round prestaties. Terwijl hybriden Adams 'specialiteit, het bedrijf produceert ook hoogwaardige drivers en een strijkplank, en beschikt over personeel spelers zoals PGA Tour spelers Aaron Baddeley en Ryan Moore. Adams heeft verwierf ook Yes! Golf, een hoog aangeschreven putter merk.