Golf Club Repair Refinish

Een goede set golfclubs die overeenkomt met uw spel is moeilijk te vinden, dus als je de jouwe zorg ervoor dat uw clubs in perfecte conditie te houden. Met een paar voorzorgsmaatregelen en wat extra aandacht, zal uw clubs presteren als nieuw, zolang je ze bezitten.

clean grondig

Begin uw Refinish met een grondige reiniging van uw volledige set. Richt de groeven in uw ijzers, en zorg ervoor dat elke gras, vuil of zand, dat kan hebben opgebouwd, het remmen van uw vermogen om de bal draaien wissen. Gebruik een lichte zeep in warm water om de club het hoofd te wassen, en dan scrub de groeven met een stijve draad club-cleaning tool. Zodra de groeven zijn duidelijk schoon uit het puin en gebruik een zachte doek om de rest van de club schoon te maken. Zorg ervoor dat de club volledig drogen.

metalwood Refinishing

Identificeer het probleem gebieden op uw bestuurder, zoals strepen op de zool en afleidende kneuzingen vanaf geskied tee shots. Focus op de zool en de kroon van je club. Overeenkomen met de kleuren die je nodig hebt voor het touch-up werk en vind golfclub verf bij uw plaatselijke dealer.

putter Refinish

Reinig uw putter met een lichte zeep en een zachte doek en controleer kerven, krassen en oxidatie.
Na het reinigen, breng dan een kleine hoeveelheid babyolie naar een andere zachte doek en poets het gezicht. De baby-olie wordt het staal te beschermen tegen oxidatie en houdt het oppervlak glad.
Als u krassen, gebruikt doek te wrijven met de nerf van het staal zo veel mogelijk. Als de kras over het graan loopt, breek het in meerdere gedeelten en bewaar een consistente beweging over deze secties. Houd de club hoofd onder langzaam stromend water terwijl u het herstel van de scratch.