Golden Monkey Beer Calorieën

Golden Monkey Beer Calorieën

Golden Monkey, geproduceerd door de Victory Brewing Company in Victory, Pennsylvania, is een Belgisch-stijl ale opscheppen rijke mout en kruidnagel smaken. Het medium-bodied ale is verkrijgbaar in flessen of over het ontwerp van het hele jaar door.

Voeding

Een 12-oz. portie Golden Monkey aal bevat 274 calorieën, 21,9 g koolhydraten en 1 g eiwit. Zesennegentig procent van de calorieën in Golden Monkey komen uit koolhydraten met de rest uit eiwit. Golden Monkey ale heeft geen vetgehalte.

Betekenis

Meeste bieren, waaronder Golden Monkey, beschouwd energierijke, hebben dus een groot aantal calorieën vol. De 21,9 g koolhydraten bestaan ​​geheel uit suikers, met het bier met weinig voedingswaarde. Golden Monkey ale heeft geen voedingsvezels.

Waarschuwing

Het consumeren van meer calorieën dan je lichaam kan branden zal leiden tot gewichtstoename. Als u ervoor kiest om te drinken Golden Monkey, doe dat dan met mate en zorg ervoor dat de meeste van uw calorie-inname komt uit volle granen, groenten, fruit en magere eiwitten. Gebruik nooit een voertuig na het drinken van het bier want het heeft een 9,5 procent alcoholgehalte.