Goedkoop Colon Cleanse Detox & Weight Loss

Als je dacht dat je nodig om een ​​dure voorverpakte colon-zuivering kit kopen, denk opnieuw. Een reinigen is bedoeld om ons terug naar eenvoud - en de grootste eenvoud groeit uit de grond, op bomen en natuurlijke ingrediënten van de aarde. Je kunt precies wat je nodig hebt voor een goedkope en effectieve reiniging in uw eigen tuin of op een natuurlijke supermarkt te vinden.

Voorbereiding

Onderzoek verschillende reiniging recepten en kies er een die je aanspreekt. Een van de meest bekende is de Master Cleanse door Stanley Burroughs ontwikkeld in 1940, en het is zo effectief dat het nog vandaag wordt gebruikt geweest. Maar als je citroenen haat, hebben een allergie voor peper Cayenne of een hekel aan de hoeveelheid suiker of calorieën in ahornsiroop, wilt u misschien een andere route te gaan.
Veel mensen kiezen om te reinigen met groene sappen als ze een blender of mixer krachtig genoeg om groenten vloeibaar. Anderen gebruiken vers vruchtensap of smoothies (nooit kopen pre-flessen of overdreven bewerkte sap producten). Weer anderen te reinigen op alleen water - je kunt niet veel goedkoper dan een driedaagse water reinigen krijgen. Wat u ook kiest, maat het reinigen van uw behoeften en doelstellingen om het een soepel verlopend proces te maken. Bijvoorbeeld, als je reinigen is om gewicht te verliezen, probeer dan de laagste calorie u reinigen kan houden voor een langere periode van tijd, die zou moeten zijn voor een minimum van drie dagen. Als uw doel is holistische gezondheid, probeer dan een limonade dieet voor 10 dagen of meer, zodat je lichaam de tijd heeft tot uitgebreide reparaties uit te voeren.

Cleansing

Zorg ervoor dat u het elimineren van afval twee tot drie keer per dag. Wanneer u uw eten te beperken, je stoelgang zullen waarschijnlijk minder frequent worden of helemaal stoppen. Er zijn een aantal manieren waarop je kunt bewegen door het spijsverteringskanaal te verzekeren zonder verbruiken elke voorverpakte pillen of vloeistoffen. Psylliumvezels en lijnzaad (die voor gebruik in een koffiemolen moet worden gemalen of te bestellen in hun gekiemde vorm) kan aan uw reiniging recept of water worden toegevoegd om stoelgang te bevorderen. Een zoutwater flush kan ook elke ochtend worden gebruikt door het toevoegen van twee theelepels van gejodeerd zeezout om een ​​glas water. Drink het zo snel mogelijk (als het verschrikkelijk smaakt) en jagen met een ander glas water. Vind ontlasting verwacht in 15 tot 30 minuten en twee of drie hele dag.

Gedurende het reinigen, consumeren genoeg van uw gekozen vloeistof om normaal te functioneren. Als je doet een korte reinigen, opslaan voor het weekend of voor een minder drukke doordeweekse dag, zodat je voldoende rust kan hebben. Als uw lichaam is niet bezig verteren zal willen om te ontspannen en beginnen diep repareren zich van binnen naar buiten. De beste manier om dit proces te helpen is te liggen in bed en lezen, of sluit je ogen en mediteren totdat je in slaap valt.

Onthouden

Ontgiften en gewichtsverlies zijn een product van dezelfde handelingen. De actie die u moet nemen is een voortdurende inzet voor een reinigen. Zich te committeren aan een reinigen zonder vals te spelen of te breken vroeg, moet je er een die werkt voor uw doelstellingen en behoeften te kiezen. Als u een drukke levensstijl en kan geen tijd opstijgen te reinigen, kies dan een reinigen zoals de limonade dieet, zodat het recept dat je voldoende calorieën om de dag door te komen kan bieden.

Zoekt ondersteuning tijdens uw reinigen, omdat het zowel fysiek als emotioneel moeilijk om door te dringen in een cultuur die zo wordt gebruikt om overconsuming verwerkte, verslavend voedingsmiddelen kan zijn. Reinigen met een vriend, zodat je elkaar ter verantwoording kan roepen. Gemak, zowel in als buiten het reinigen - niet terug te keren naar het eten van slecht voedsel onmiddellijk, omdat dit het prikkelbare darm en andere negatieve reacties kunnen veroorzaken. Probeer een gezond vegetarisch dieet na het reinigen op de lange termijn succes in gewichtsverlies en detox te waarborgen.