Goede manieren om Cook Drumsticks in een oven op een bakplaat

Goede manieren om Cook Drumsticks in een oven op een bakplaat

Kip drumsticks zijn smaakvol en bieden een verscheidenheid aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, ijzer, zink, niacine, thiamine en vitamine B-12. Meaty drumsticks, gemakkelijk geroosterd op een bakplaat in een oven, zijn minder duur dan veel vlees en zijn handig, of u nu het voeden van een paar mensen of koken voor een groter publiek.

basisrecept

Chicken drumsticks niet een lange lijst van ingrediënten nodig sappig en lekker te zijn. Om drumsticks met een basisrecept maken, strooi de drumsticks royaal met zout en peper. Bestrooi de drumsticks met een zoutvervanger of een zout-vrije kruiden mix voor mensen met een zoutarm dieet.

Dry Rub

Een droog wrijven is gelijkaardig aan het basisrecept, maar vereist meer kruiden. Coat de drumsticks met plantaardige olie, of het gebruik hart-gezonde olie, zoals koolzaadolie of olijfolie. Meng kruiden in een aparte kom, wrijf ze royaal over de geoliede drumsticks. Gebruik een commercieel droog wrijven mengsel of maken van ingrediënten zoals zout en peper, Italiaanse kruiden, ui of knoflookpoeder, salie, tijm, rozemarijn, cayennepeper, chilipoeder, paprika of citroen peper.

gehavend

Om krokante gehavende drumsticks maken, Klop de eieren in een kom, dan is dun de eieren met een kleine hoeveelheid olie, melk of karnemelk. Maak een droge paneren mix in een andere kom. Om een ​​paneren mix te maken, gebruik maken van de ingrediënten van de keuze, zoals gemalen ontbijtgranen, crackers, meel of paneermeel. Voeg zout en peper en meng extra smaakmakers zoals gewenst. Dompel de drumsticks lichtjes in het eimengsel, dan rollen de drumsticks in de helemaal gepaneerd mix.

roosteren

Gebraden drumsticks in een voorverwarmde oven op 350 graden Fahrenheit. Coat een bakplaat met plantaardige olie, of gebruik maken van een hart-gezonde olie, zoals koolzaadolie of olijfolie. Schik de drumsticks op de bakplaat en laat ruimte tussen elke drumstick zelfs koken te promoten. Rooster de drumsticks voor 30 tot 60 minuten, of tot ze goudbruin zijn. Totale bereidingstijd is afhankelijk van de toegepaste techniek en de grootte van de drumsticks. Plaats een vlees thermometer in het dikste deel van de drumstick te bepalen of het vlees een veilige temperatuur van tenminste 170 graden Fahrenheit.