Goed Remedy Home for a Hoest

Goed Remedy Home for a Hoest


Een hoest, hoewel klein in reflex, kan nogal een vervelend probleem voor zowel u en uw dierbaren te worden. Er zijn een groot aantal home remedies beschikbaar voor een vervelende hoest te genezen, dus voordat u naar uw arts te zien, geef een van deze een keer te proberen.

Kruidenthee

Kruidenthee is al lange tijd gebruikt als een hoest te verhelpen. De mix van de anti-oxidanten in het hete water releases een helende factor die een droge, zeurende hoest kan bedwingen. Zwarte thee en kamille al lange tijd beschouwd als de beste vormen van kruidenthee om een ​​hoest te helpen en moeten worden gecombineerd met 1 kop dampende warm water, een paar druppels citroensap en 1 eetlepel honing. Het zuur in het citroensap zal helpen met de ontsteking, terwijl de honing wil de vacht van de keel en fungeren als een smeermiddel.

Hard snoepgoed

Zuigen op harde snoepjes zal ook helpen bedwingen een hoest. Het zuigen de snoep, zal de mond verder meer speeksel vrij. Dit mengsel van speeksel en snoep zal beginnen om zijn weg naar je maag, maar op zijn manier zal het de keel te smeren, waardoor de hoest stoppen. Pepermunt snoepjes lijken het beste te werken als de natuurlijke menthol is een decongestivum.

Knoflook

Knoflook is een van de natuur cure-alls. Knoflook wordt al lang gebruikt om dingen strijden zoals verkoudheid, bronchitis, griep en natuurlijk, hoesten. Hak een paar teentjes knoflook en plaats ze in een kom. Meng in een paar eetlepels honing en laat dat brouwsel marineren overnachten. In de ochtend, neem een ​​eetlepel van het mengsel en gedurende de dag, neem het wanneer het gevoel van een hoest blijkt. De honing zal de keel verzacht en zal mengen met de genezende eigenschappen gevonden in de knoflook.

Stoom

Het nemen van een zeer warm bad of douche zal een hoest enorm helpen. Vaak een hoest wordt veroorzaakt door een gebrek aan smering aan de keel en luchtdoorgang. De hoest reflex is er om ervoor dat alle deeltjes die blokkeren de luchtwegen worden losgemaakt en ofwel ingeslikt of terug door de mond weggenomen te maken. De stoom van het bad of douche zal ervoor zorgen dat uw luchtwegen blijven goed gehydrateerd, dus geen noodzaak voor de hoest.