Gluten-Free Weight Loss Shakes

Gluten-Free Weight Loss Shakes

Gewichtsverlies schudt bieden een heerlijke aanvulling op uw gewichtsverlies inspanningen door het geven u een middel om je calorie-inname te controleren. Echter, niet alle shakes gemaakt hetzelfde. Als je coeliakie of gluten intolerant, zijn uw opties beperkt tot gluten-vrij voedsel. Het consumeren van gluten kan symptomen zoals gastro-intestinale klachten en leiden tot bloedarmoede, verklaart het Celiac Disease Foundation.

Wat is Gluten?

Gluten is een eiwit gevonden in tarwe, gerst en rogge. Voor sommige mensen consumeren gluten kan een auto-immune reactie die schade aan de villi van de dunne darm veroorzaakt activeren, verklaart MayoClinic.com. De dunne darm is de voornaamste plaats van opname van voedingsstoffen. Als de schade er gebeurt, kan een gluten-gevoelige individuele tekorten aan voedingsstoffen te ontwikkelen. Een glutenvrij gewichtsverlies schudden is absoluut noodzakelijk voor mensen intolerant of gluten.

voordelen

Het belangrijkste voordeel van glutenvrije gewichtsverlies shakes is het hebben van een gecontroleerde portiegrootte. Dit kan u helpen gewicht te verliezen als u gebruik maakt van de shake als vervanging van een maaltijd. Schudt eiwitrijk zal verlaten voel je je langer verzadigd, waardoor u snacken en overeten te voorkomen. Wanneer u in de handel verkrijgbare shakes drinken, is het risico van een reactie van kruisbesmetting sterk verminderd.

overwegingen

Als u gluten-intolerant bent, moet je zorgen bij de keuze van uw gewichtsverlies schudden. Additieven zoals kleurstof, caramel kleur en dextrinen kunnen gluten bevatten, waarschuwt Celiac.com. Voor sommige mensen zelfs minuscule hoeveelheden gluten kunnen een reactie uitlokken. U moet het etiket zorgvuldig te lezen voor ingrediënten zoals gemoute melk of siroop en andere gluten-bevattende ingrediënten.

FDA Labeling

Gelukkig is de Voedsel-etikettering van allergenen en de Consumer Protection Act van 2004 gaf de Amerikaanse Food and Drug Administration of FDA, de bevoegdheid om de criteria voor glutenvrije labeling te ontwikkelen. Als u op zoek bent naar een in de handel verkrijgbaar product, kan de glutenvrije labeling criteria helpen om gezondere keuzes voor een gewichtsverlies schudden te maken. Naarmate het bewustzijn van aandoeningen zoals coeliakie zijn gegroeid, zijn meer glutenvrije producten beschikbaar komen, zodat u een product dat het beste werkt voor u te vinden.

Homemade Shakes

U kunt ook uw eigen zelfgemaakte gewichtsverlies te schudden met ingrediënten die van nature glutenvrij. Zuivelproducten, fruit en wei-eiwit poeder kan dienen als basis voor een heerlijke schudden. Als u gluten-gevoelig zijn, de kans groot dat u zich bewust van de soorten voedsel dat je kunt eten bent. Het maken van uw eigen gewichtsverlies shakes haalt het giswerk uit van het kiezen van een commercieel merk van de schok voor het helpen uw gewichtsverlies inspanningen.