Glucosamine Chondroïtine Voordelen

Glucosamine en chondroïtine zijn beide stoffen van nature in het lichaam. Glucosamine onderhoudt beweging en flexibiliteit door het houden van het gewrichtskraakbeen gesmeerd. Ook reparaties en vernieuwt het kraakbeen in ons lichaam. Chondroïtine beschermt het kraakbeen wordt vernietigd.

Geschiedenis

Glucosamine chondroitin is al meer dan 20 jaar om de symptomen van osteoartritis verminderen. Het vermindert gewrichtspijn, verbetert de flexibiliteit en de zwelling rond de gewrichten.

Glucosamine

Glucosamine wordt gebruikt om schade aan de gewichtdragende gewrichten, zoals de handen, heupen en knieën herstellen.

chondroïtine

Chondroïtine vertraagt ​​de progressie van osteoartritis. Het wordt verondersteld om verlies van kraakbeen te keren wanneer genomen met glucosamine.

Dosering

Glucosamine chondroïtine kunnen is beschikbaar in een gecombineerde supplement of kan afzonderlijk worden aangeschaft. De dosering voor artrose moeten 1200 mg chondroïtine samen met 1500 mg glucosamine per dag zijn.

Bijwerkingen

Er zijn geen bekende bijwerkingen van chondroïtine. Glucosamine kan leiden tot insuline niveaus fluctueren en mag niet worden genomen door diabetici. Glucosamine chondroïtine is afkomstig van schaaldieren en mag niet worden gebruikt als u een schaal-en schelpdieren allergieën.