Glucerna Nutrition Information

Glucerna Nutrition Information

Glucerna is een populaire Voedingsshake, speciaal ontworpen voor mensen met diabetes. Glucerna komt in een verscheidenheid van smaken, met inbegrip van chocolade, aardbei, vanille en boter pecan. De shakes maken een handige optie voor mensen op zoek naar een eenvoudige snack of een voedzame Naast een diabetische maaltijd plan. Je moet eerst spreken met uw arts of diëtist voor het gebruik van Glucerna om uit te vinden hoe het zou kunnen helpen om uw diabetes beter te beheren.

calorie Distributie

Volgens de website Glucerna's, elk 8-oz. serveren van een Glucerna schudden levert 200 calorieën, 7 g vet, 27 g koolhydraten en 10 g eiwit. Een portie levert 11 procent van de dagelijkse waarde van totaal vet, 3 procent verzadigd vet, 9 procent koolhydraten en 20 procent eiwit. eiwitgehalte Glucerna komt in soja- en op basis van melk eiwitten, die zijn van hoge kwaliteit, de volledige eiwitten. Voor degenen die met behulp van een diabetische-uitwisseling op basis maaltijd plan, elke portie van Glucerna biedt een zetmeel, een magere melk en een vet.

diabetes management

Glucerna is speciaal ontwikkeld voor afname pieken in de bloedsuikerspiegel te helpen. Het is laag in suiker, die slechts 6 gram per portie. Het bevat ook 5 g voedingsvezels, 20 procent van de dagelijkse waarde, waardoor de vertering van koolhydraten remmen. Het koolhydraatgehalte van Glucerna uit langzaam verteerd, lage glycemische index bestanddelen, waarvan is aangetoond dat bloedsuikerspiegel pieken in vergelijking met traditionele voeding dranken te verminderen.

vitaminen

Glucerna is verrijkt met veel vitaminen, waardoor het een potentieel alternatief voor het nemen van een multivitamine maken. Elke portie bevat 25 procent van de dagelijkse waarde van vitamine A, D, E en K, en 100 procent van de dagelijkse waarde van vitamine C. Het product is ook een goede bron van essentiële vitaminen B, met 25 procent dagelijkse waarde van thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12 en pantotheenzuur.

mineralen

Naast vitaminen, Glucerna is geformuleerd om mineralen die specifiek zijn voor de behoeften van diabetici verschaffen. Elke portie bevat 170 procent van de dagelijkse waarde van chroompicolinaat, die onderzoek heeft aangetoond om het lichaam te helpen beter gebruik maken van insuline voor controle van de bloedsuiker. Per portie 25 procent van de dagelijkse waarde van biotine, fosfor, jodium, magnesium, zink, seleen, koper en mangaan. Het biedt ook 35 procent van de dagelijkse waarde molybdeen, 11 procent kalium, 10 procent chloride en 9 procent natrium.

fytosterolen

Een ander ingrediënt in Glucerna is fytosterolen of plantaardige sterolen, die Glucerna zijn opgenomen in de vorm van plantaardige sterolesters. Volgens de Cleveland Clinic, is de consumptie van fytosterolen is aangetoond dat het cholesterolgehalte te verlagen en mogelijk het risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten te verlagen. Mensen met diabetes hebben vaak hart-en vaatziekten als goed, en de opname van fytosterolen in het dieet kan helpen om het verbeteren van gezondheid van het hart bij mensen met diabetes.