Glock Pistol Veiligheid

Glock Pistol Veiligheid


De Glock pistool verhaal is complex en interessant. Na een bescheiden start in Oostenrijk in de jaren 1980, vandaag Glock produceert een van de meest succesvolle lijnen van de pistolen in de wereld. Een groot aantal Amerikaanse wetshandhavingsinstanties hebben het aangenomen als hun standaard-issue dienstwapen. De veilige en vakkundig gebruik van Glock pistolen is een beetje anders als gevolg van het wapen & # 039; s unieke kenmerken van het ontwerp.

Geschiedenis

Glock Pistol Veiligheid

Glock pistool met aangepaste vat en laser zicht

Glock begon zijn operaties in 1963 in Oostenrijk als een maker van een aantal plastic en metalen producten. In 1982, Glock kreeg een contract voor het ontwerpen en bouwen van een nieuwe dienst pistool voor het Oostenrijkse leger. Gaston Glock ontwierp de nieuwe Glock met een kunststof polymeer voor het pistool & # 039; s frame, een primeur voor een pas geproduceerde halfautomatische pistool. In 1986 werden de pistolen eerste geïmporteerd naar de VS Glock pistolen waren de eerste industrieel vervaardigde pistolen met kunststof polymeer frames. Vandaag de dag, Glock heeft 21 verschillende modellen in de reguliere en compact frames, met een andere acht modellen dat een geïntegreerde compensator om terugslag effecten tijdens snelvuur verminderen beschikken. De pistolen worden aangeboden in zeven verschillende kalibers.

types

Glock Pistol Veiligheid

Glocks don & # 039; t hebben een-duim bediende handmatige veiligheid zoals deze.

Er zijn drie soorten interne veiligheden op Glock pistolen. Er is een slagpin veiligheid die blokkeert de slagpin van het contacteren van een chambered round, tenzij de trekker wordt overgehaald. De interne veiligheid trekker voorkomt onbedoeld trekker trekt een plotselinge zijwaartse beweging van de trekker. Ten slotte is de daling van de veiligheid voorkomt onbedoeld ontladingen dat kan gebeuren als je het pistool op de vloer vallen.

Betekenis

De Glock is uniek onder de semi-automatische pistolen in dat, hoewel het is gebouwd met drie interne beveiligingen, het is de eenvoudigste wapen om te werken in een hoge-druk, shoot / don & # 039; t schieten scenario. In gebruik, de enige manier om het wapen afvuren te houden is om je vinger van de trekker te houden. Er zijn geen externe veiligheid hendels om te draaien of knoppen die moeten worden ingedrukt. De Glock is ontworpen om een ​​pistool, dat is altijd klaar om te vuren wanneer een ronde wordt chambered, maar de enige manier om het te vuur is om de trekker over te halen.

Glock Safety Training

Glock pistool biedt de opleiding aan de rechtshandhaving, militair, in licentie beveiliging en ander personeel. Wapensmid, Advanced wapensmid, Instructeurs Workshop en G18 Select-Fire lessen geven informatie en aanbevelingen voor het veilig gebruik en onderhoud van Glock pistolen. Deze lessen worden gehouden in de Verenigde Staten en Canada. De cursussen omvatten zowel klassikale instructie en live-het-vuren range training.

expert Insight

Glock Pistol Veiligheid

Schieten op deze manier, je won & # 039; t raken veel dat je & # 039; re schieten op.

De discussie over de relatieve veiligheid van de Glock "veilige actie" pistool in vergelijking met traditionele 1911-stijl ontwerpen die zijn voorzien van een duim bediende handmatige veiligheid hendel is aan de gang en vaak verhitte. Externe veiligheid voorstanders betogen dat de handbediende veiligheid biedt een ander niveau van bescherming als een politieman & # 039; s wapen is ontleend aan hem of als een kind per ongeluk behandelt een geladen pistool. Glock voorstanders zeggen dat het pistool is eenvoudig en efficiënt in de adrenaline verhoogde mentale toestand die ontstaat tijdens een vuurgevecht, waarbij de verloren tweede rommelen met een duim de veiligheid van het verschil tussen leven en dood kan betekenen, volgens forum berichten op het High Road. org. In ieder geval, beide partijen het erover eens dat de juiste training en frequente praktijk zijn essentieel om te zorgen voor een veilige werking van de Glock pistool.