Gezondheid voordelen van sapjes

Gezondheid voordelen van sapjes


"Dat is de kracht van het sap!" is een term bedacht door fitness goeroe Jack LaLanne, die verdedigde het uitpersen als een component voor een goede gezondheid. Juicing is bevorderd als een sleutel tot goede voeding voor vele jaren. Het is gebruikt als middel ter aanvulling een gezond dieet, het lichaam van gifstoffen en te helpen verlichten bepaalde gezondheidsproblemen.

Gezondheid Redenen om Juice

Er zijn vaak additieven in gebotteld sappen zoals suikers en conserveringsmiddelen, die op de lange termijn kan niet gezond zijn. Met bezorgdheid over pesticiden, zelfs in de winkel koopt sappen, kunt u bepalen wat je in je lichaam als het maken van uw eigen sap.

Meer voordelen van sapjes

Sap voegt ook natuurlijke vezels aan het dieet, aangezien de meeste at-home sap mengsels bevatten pulp. Er zijn ook meer vitaminen behouden van het sap proces, dat verloren kan gaan wanneer verwerkt in een fabriek.

Knoflook, gember en Wheatgrass

Andere positieve punten zoals verse knoflook, gember en tarwegras kan een zelfgemaakte sap mengsel worden toegevoegd.

Citrus Juicer

Een alternatief voor het gieten van een glas van een pak sinaasappelsap kan net zo makkelijk als het snijden van een sinaasappel in de helft en het indrukken van de helften op een ouderwetse glazen juicers zijn. Dit type juicer is goedkoop verkrijgbaar bij enkele retailers. Ze hebben nu ook verkrijgbaar in kunststof, roestvrij staal en zelfs mechanische rassen. Prijzen variëren van $ 4 tot $ 50 voor dit soort sapcentrifuge.

Groenten en Fruit Juice Combinaties

Voor meer complexe sap mengen van groenten en fruit, zijn er modellen beschikbaar, variërend van $ 70 tot $ 300. Sommige juicers staan ​​groenten en fruit moet worden ingevoegd geheel, en kan meer vezelbestanddelen, waaronder tarwegras, een populair ingrediënt voor juicers behandelen. Sommige juicers werken efficiënter met pulp, zodat nog meer kostbare sap te extraheren.