Gezonde Vitaminen voor Weight Loss

Gezonde Vitaminen voor Weight Loss


Vitaminen en mineralen zijn noodzakelijk voor gezond lichaam groei, ontwikkeling en basisfunctie en moet aandacht voor algemene voeding zijn. Hoewel bepaalde vitaminen ondersteunen lichaamsfuncties dat gewichtsverlies te bevorderen door het verstrekken van energie, het onderdrukken van de eetlust, het verminderen van vet en cholesterol absorptie en het verbranden van calorieën, het beste plan voor de controle levenslang gewicht is om gezonde gewoonten te vormen.

Dietary Vitaminen

Vitaminen en mineralen zijn essentieel voor de gezondheid en de groei van uw lichaam - het ondersteunen van een gezonde spijsvertering, een sterk immuunsysteem, het stimuleren van energie en metabolisme, de bestrijding van hart- en vaatziekten en kanker, het creëren van het skelet weefsel en het bevorderen van gezonde botten en tanden. Deze voedingsstoffen zijn beschikbaar in het voedsel dat je eet en ondersteuning van uw lichaam op een dagelijkse basis.
Wanneer het proberen om gewicht te verliezen, is het belangrijk dat u zich richten op voeding en blijven je lichaam te voeden, zelfs tijdens het snijden calorieën. Je zou kunnen weglaten zetmeel, rood vlees en vetrijke zuivelproducten, maar dan moet een vitamine B supplement om voedingsstoffen te vervangen verloren zonder deze voedingsmiddelen. Het is belangrijk om de behoeften van uw lichaam te luisteren en aan te passen met uw leeftijd, dieet en levensstijl. Supplement een multivitamine alleen voor die nutriënten u ontbreken in voeding of voor speciale voedingsbehoeften zoals met een gewichtsverlies dieet, zwangerschap, ziekte of dieet allergieën.

Vitaminen voor Weight Loss

De meeste vitamines en mineralen niet direct controle gewichtstoename of verlies, maar in plaats daarvan te bevorderen gezond gewicht-gerelateerde functies van het lichaam. Voedingsstoffen zoals vitamine A en C, magnesium, kalium, ijzer, mangaan en fosfor metabolisme beïnvloeden, eetlust, de spijsvertering en calorieën verbranden. De B-complex vitamines worden beschouwd als de meest belangrijke vitamines om gewicht te verliezen, omdat ze essentieel zijn voor de normale schildklierfunctie, bloedsuiker controle en stofwisseling. B-vitamines ook van invloed op het vermogen van je lichaam om voedsel om te zetten in energie, die nodig is voor eenvoudige dagelijkse lichaamsfuncties als het verbranden van vet en calorieën om gewicht te verliezen.

Where To Get Your Vitaminen

Het is belangrijk dat je voedsel consumeren eerst voor gezonde voedingsstoffen en gewichtsverlies - door het onderwijs van uw lichaam om vitaminen te absorberen via de voeding en scheiden wat je niet nodig hebt, kunt u healthfully uw gewicht te beheersen. B-complex vitamines zijn verkrijgbaar in bijna elke voedselgroep; je kunt ze krijgen van melk, noten, eieren, donkere bladgroenten, de meeste vruchten, lever, vlees en gevogelte, volle granen, avocado's, vis en nog veel meer. Vezels, een belangrijke voedingsstof voor gewichtsverlies, is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van groenten en fruit. Het zal voldoen aan de honger, uw lichaam de opname van koolhydraten te verminderen en bieden energie stimuleren van voedingsstoffen. Verwerk superfoods in uw dagelijkse voeding - zoals quinoa, granaatappels, broccoli, noten, gerst, acai bessen, groene thee, zalm en yoghurt - die een hoge concentratie van voedingsstoffen en antioxidanten. Heeft onrealistische doelstellingen van het gewichtsverlies voor jezelf niet vast te stellen; in plaats daarvan, focus op voeding en het voeden van uw lichaam.

Weight management

Gewichtsverlies is veel meer dan supplementen en vitamines - het gaat over gezond leven, dagelijkse beweging en het eten van een goed uitgebalanceerd dieet. Vitaminen, echter, zal je de energie boost om je lichaam in beweging te krijgen geven, verbrandt extra calorieën en het bevorderen van gezonde functie. Er zijn zeker voedingsmiddelen die u kunt verwijderen uit uw dieet om gewicht te laten vallen, maar het is meestal degenen die u toevoegen dat geeft je de beste resultaten. Kies voedingsmiddelen die gewichtsverlies bevordert, te beteugelen eetlust, voeg energie en voeding B-complex vitamines. Voeg een kopje groene thee elke dag voor dat lichte cafeïne boost, antioxidant voordelen, om vet en koolhydraten absorptie te blokkeren en de levering noodzakelijke voedingsstoffen.

Eet Uw Vitaminen

Als je ervoor kiest om bepaalde voedingsmiddelen weg te laten uit je dieet, gebruikt vitaminesupplementen om vitamine behoeften van uw lichaam te voldoen. Bijvoorbeeld, als je een vegetariër bent - of als u niet genoeg groenten te eten - je zou een tekort aan ijzer, zoals bloedarmoede ontwikkelen. Iron ondersteunt uw lichaam immuniteit, levert energie en helpt je rode bloedcellen transporteren zuurstof uit de longen naar de verschillende cellen in je lichaam. Als je lactose-intolerant, moet u wellicht calcium aanvulling in uw dieet om osteoporose te voorkomen. Als je niet schaal-en schelpdieren te eten, kun je ontbreekt visolie of een aantal fundamentele B-vitamines, die gewichtsverlies te ondersteunen.
Wees voorzichtig niet om een ​​overdosis bepaalde voedingsstoffen. Vet oplosbare vitaminen (A, D, E en K) worden opgeslagen in het lichaam vetweefsel en kan opbouwen tot toxische niveaus als het onjuist aangevuld. Kies wat je nodig hebt en praten met uw huisarts voordat een crash dieet of gewone supplement te gebruiken.

overwegingen

Het voedsel dat je eet moet qua voedingswaarde voordelig voor u en ook u helpen om een ​​gezond gewicht te behouden. Focus op gezond eten, en je lichaam moet natuurlijk laten vallen pond. Het draait allemaal om matiging. Minimaliseren uw inname van zetmeel, rood vlees, suiker en zuivel. Vul op groenten en fruit, die vitaminerijke, weinig vet en cholesterol-vrije energie boosters zijn.
Een gezond, gevarieerd menu moeten alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft te bieden. Zorg goed voor jezelf - succesvol gewichtsverlies vereist het handhaven van een gezonde, consistente, vitaminerijke voeding.