Gezichtsmaskers om acne te voorkomen

Acne kan mensen van alle huidtypes toeslaan. Of uw huid droog of vet, kunt u een gezichtsmasker te gebruiken om te behandelen en te voorkomen acne. Het is gewoon een kwestie van het kiezen van de juiste combinatie van ingrediënten voor uw huidtype. Veel over de toonbank en zelfgemaakte gezichtsmaskers zijn gespecialiseerd voor de droge of vette huid. Elke kamer is respectievelijk gebruikt voor de behandeling en helpen bij het voorkomen van acne.

Wat doen Acne Facial maskers doen?

Het belangrijkste idee achter een acne gezichtsmasker is om onzuiverheden en giftige stoffen uit de huid te verwijderen; reinigen van het oppervlak en diep in de poriën. Een masker is meer een intensieve behandeling dan een dagelijkse reiniger. Bij het verlaten van het masker gedurende langere tijd, vijftien minuten of meer, zodat de ingrediënten te voeren en te beginnen om acne te genezen.

Voor het aanbrengen van een Acne Facial Mask

Voordat u het masker toe te passen, maak je gezicht als je normaal zou doen, en vervolgens scrubben met een zachte scrub. Dit zal dode huidcellen te verwijderen en laat je poriën meer open voor het masker om zijn werk te doen. Het is aangeraden dat je je gezicht volledig te drogen voor het aanbrengen van het masker, tenzij het masker richtingen anders zeggen. Soms water kan de effectieve ingrediënten in het masker te verdunnen.

Acne maskers voor de vette huid

Een verrassend idee voor een gezichtsmasker is unflavored Melk van Magnesia toepassing zijn op uw gezicht en hals, laat ze drogen en spoel het af voor het aanbrengen van een lichte moisturizer. Dit masker verwijdert oliën en onzuiverheden te helpen behandelen en voorkomen van acne zonder drogen van de huid, die zou veroorzaken om meer olie te produceren.
Klei en modder op basis van de winkel koopt maskers worden aanbevolen voor de vette huid. St. Ives heeft een volledige lijn van klei en modder maskers voor de vette huid.

Acne Maskers voor de droge huid

Droge huid vereist diepe reiniging en hydraterende om acne te voorkomen. Een eenvoudige masker van een half avacado puree met een kwart kopje honing, zal onzuiverheden te absorberen, terwijl hydrateren de huid. U verlaat de combinatie gedurende ongeveer 15 minuten alvorens af te spoelen en toepassen van een vochtinbrengende crème. Gezichtsmaskers die je kunt kopen voor de droge huid hebben de neiging om glycerine, honing en etherische oliën bevatten. Burt's Bees maakt een gezichtsmasker dat is ideaal voor de droge huid of het gaat om acne of niet.

Professionele Gezichtsmaskers

Dermatologen, evenals huidverzorging specialisten van salons en spa's, kunt u met deze combinaties voor uw huidtype te helpen behandelen en te voorkomen dat acne. Deze kunnen bestanddelen zoals klei, minerale combinaties, silica, en zelfs zeewierextracten. Beschouw het als een cocktail voor je gezicht, en door het combineren van de juiste ingrediënten uw huid eruit zal zien en zich beter voelt.