Gezicht spieroefeningen

Gezicht spieroefeningen


De meeste mensen die vork over honderden dollars op anti-aging en andere gezichtsverzorging producten waarschijnlijk nooit denken van de uitoefening van hun gezichtsspieren. Hoewel de gezichtsspieren zijn relatief klein en beschikken niet over een grote hoeveelheid kracht, ze zijn net als alle andere spieren in dat regelmatige lichaamsbeweging kunnen hun algehele toon en uiterlijk te verbeteren. Spieren zijn verantwoordelijk voor alle bewegingen van het gezicht, en het uitoefenen van deze spieren betekent het maken van weloverwogen gezicht bewegingen. Niet meer dan 09:55 herhalingen per keer worden aanbevolen.

Ogen en voorhoofd

Hoewel de ogen vrij in hun kassen te verplaatsen, neemt de bewegingen van vele kleine spieren te oogbewegingen, in het bijzonder die welke het volledige scala van oogbeweging omvatten produceren. Variaties van het oog oefeningen impliceren openen en sluiten van de ogen langzaam terwijl u op de slapen, kijken wat beneden en vervolgens zoveel mogelijk omhoog en openen van de ogen zo breed mogelijk. Ook de spieren van het voorhoofd gewerkt door afklemmen van de wenkbrauwen zo dicht mogelijk bij elkaar en opheffen van de wenkbrauwen.

Lippen en wangen

Het gebied rond de lippen en wangen is een andere belangrijke plaats waar verbeterde spiertonus totaalbeeld kunnen profiteren. De bewegingen hier betrekken tuiten de lippen en de hoeken van de mond te brengen zo dicht mogelijk bij elkaar. Andere oefeningen omvatten spreiden de hoeken van de mond zo ver mogelijk zonder de mond of tanden, en die de bovenlip zo dicht bij de neus mogelijk. De wangspieren kan worden gewerkt door het houden ze in tegen de tanden en door ze naar buiten die zich uitstrekt door het blazen van lucht in elke wang en boven de bovenlip in successie.

Nek en keel

De spieren van de nek en keel zijn ook gevoelig voor de toon na verloop van tijd te verliezen, maar kan profiteren van regelmatige lichaamsbeweging. Een geweldige techniek voor het verstevigen van de nek en keel is te kijken naar het plafond en simuleren van een kauwen beweging. Rimpelen je lippen en steekt je tong tijdens het kijken zijn ook goede spier verstevigende oefeningen. U kunt ook het hoofd doen "sit-ups," die erin liggend op je rug liggen met je hoofd opknoping van de rand van een bed en het opheffen van je kin naar je borst in een herhaalde beweging.