Gezicht Oefeningen voor de mond

Het uitoefenen gezichtsspieren is net zo belangrijk als het uitoefenen van alle andere spieren van het lichaam. Om het gezicht te houden fris en gezond, en om te voorkomen dat verzakking wangen, kunnen oefeningen voor de mond gebied te helpen voorkomen dat rimpels, slappe en losse huid die een vermoeide, verouderde uitstraling te creƫren.

Oefening 1

Pak de binnenkant van je mond met je wijsvingers (zoals je gebruikt om te doen om gezichten te maken wanneer je een kind) en voorzichtig naar buiten te trekken. Deze oefening helpt versterken en verstevigen van de spier die de mond omcirkelt. Terwijl zachtjes trekken van de mond open aan de kant, probeer je lippen op elkaar te brengen. Voel de trekkracht en te houden voor een paar seconden, en dan los. Voer deze oefening vijf keer te beginnen en geleidelijk tot ongeveer 20 per keer uitvoeren van de beweging in langzame, gestage stappen.

Oefening # 2

Verminder de diepte van die lijnen die zich uitstrekken van de neus naar de mond door het uitvoeren van deze oefening minstens tien keer per dag om te beginnen, geleidelijk aan je omhoog te werken tot 15 of 20. In de eerste plaats uw duimen onder je bovenlip en dan pak je de lip met de zijkanten van je wijsvingers. Houden vast, trek voorzichtig naar beneden. Nu proberen om je bovenlip te tillen, terwijl het bedrijf in de neerwaartse positie met je vingers. Houd de samentrekking ongeveer vijf seconden en daarna ontspannen.

Oefening # 3

Open de mond als je in de stoel van de tandarts. Open zo breed als je kunt, het voelen van de strook langs de zijkanten van de mond, de wang en de bovenkant van je lip. Nu, open je ogen zo groot als je kunt op hetzelfde moment, dan ontspannen. Je krijgt een beetje tinteling rond je lippen voelen. Voer deze oefening ongeveer vijf keer te beginnen, geleidelijk te verhogen tot ongeveer tien. U kunt deze oefening doen elke dag.