Gewichtsgrenzen voor NordicTrack Loopbanden

NordicTrack is een bedrijf dat thuis fitnessapparaten en producten verkoopt. In aanvulling op loopbanden, NordicTrack biedt crosstrainers, hometrainers, skiën machines, training machines en toebehoren. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan loopband lijnen, elk met verschillende functies, afhankelijk van uw fitness behoeften en doelstellingen. De NordicTrack loopbanden zijn duurder dan de meeste andere merken, maar worden over het algemeen beschouwd als hoge kwaliteit. NordicTrack loopbanden zijn door de populaire fitness trainers, waaronder "The Biggest Loser's" Jillian Michaels onderschreven.

Gewichtsgrenzen voor Helling Loopbanden

meest populaire lijn van loopbanden NordicTrack is de Helling loopband. De Helling serie verbrandt vijf keer meer calorieën dan elke andere loopband NordicTrack aanbiedingen. De X11i kan een maximale gewicht tot 375 pond dragen. draagvermogen van de X9i model is 350 pond, maar als je meer dan 250 pond weegt, zal uw loopband niet in staat zijn om u te ondersteunen bij snelheden van meer dan 4 mph 3-6 procent dalen. De derde en laatste model in NordicTrack's helling serie is de X7i. Dit model is in staat om te weerstaan ​​tot 325 pond.

Gewichtsgrenzen voor commerciële Loopbanden

Deze machines worden gemaakt met commerciële kwaliteit staal. Je zou zeer waarschijnlijk genieten van een commerciële loopband als u graag te lopen of lopen lange afstanden, omdat deze machine is ontworpen voor duurzaamheid. Er zijn drie modellen in de lijn NordicTrack's: de 2450, waarin de meeste functies heeft, de 2950, ​​een model dat u vermaakt tijdens het trainen, en de 1750, ontworpen voor een lange levensduur en duurzaamheid. Al deze loopbanden hebben een maximale gewicht van 400 pond.

Gewichtsgrenzen voor Elite Loopbanden

De Elite loopbanden zijn ontworpen voor serieuze sporters in opleiding die willen hun vaardigheden consequent te testen. Beide machines zijn gemaakt voor krachtige prestaties. De 9500 Pro-model heeft een gewicht capaciteit tot 375 pond. Het tweede model in de Elite-serie is de 9700 Pro, die kan omgaan met 400 pond. De NordicTrack wordt ook gebruikt door atleten om binnen te trainen als het weer buiten is niet geschikt en dient ook de atleten tijdens de revalidatie van blessures.

Gewichtsgrenzen voor C-serie

De C-serie is lijn van loopbanden die zowel zacht en hard dekken bieden NordicTrack's. De C 970 Pro heeft de mogelijkheid om maximaal 350 pond. Gebouwd om intensief gebruik te doorstaan, de C 1630 Pro model maximale gewicht is 375 pond. Als u een loopband die is kleiner en compacter wilt, de C 600 maximale gewicht is 325 pond. De C 700 is een van de beste opties voor hardlopers, en het kan tot 350 pond.