Gewichtheffen op een Fat Loss Diet

Gewichtheffen op een Fat Loss Diet

Gewichtheffen helpt je vet te verliezen en spieren te krijgen op zijn plaats, zodat u met spiermassa in uw lichaam. Maar alleen gewichtheffen niet zal ertoe leiden dat u geen vet te verliezen, tenzij je het vullen met een streng dieet. U moet uw maaltijden samen te stellen rond gewichtheffen sessies en kies voedingsmiddelen die je de energie om te trainen om je potentieel te geven. De keuze van koolhydraten, eiwitten en vetten is essentieel.

Functie

U wilt om vet te verliezen en worden overgelaten met een gespierd uiterlijk. Om dit te bereiken, moet je je maaltijden samen te stellen en te leren welke voedingsmiddelen voedzaam zijn en het stimuleren van de spiergroei zonder dat onnodige vet in je lichaam, en uiteindelijk moet je de verleiding om junkfood te eten weerstaan. Een gewichtheffen vet verlies dieet moet zie je het verliezen van een pond of twee per week in het totaalgewicht. Meer dan dat is ongezond. Echter, vet reeds opgeslagen op je lichaam zal veranderen in de spier, die meer dan vet weegt, dus zelfs als je gewicht niet al te drastisch verandert, je uiterlijk wil.

Foods

Eiwit stimuleert spiergroei en volgens Bodybuildingforyou.com, het verhoogt de stofwisseling, verbrandt vet en onderhoudt mager spierweefsel. De truc is om voedsel hoog in eiwit, maar laag te eten in vet, zoals kalkoen, kip en vis. Maar niet alle vet is slecht voor je. Volgens Bodybuilding.com, enkelvoudig onverzadigd vet geeft u een strakkere taille en slankere spieren door te helpen uw lever filter uit cholesterol. Avocado's, noten, olijfolie en vette vis zijn een goede bron van enkelvoudig onverzadigde vetten. Koolhydraten geven je de energie om gewichten op te heffen en u te helpen vet te verliezen, maar vermijd geraffineerde koolhydraten zoals wit brood. Kies voor volkoren brood, volkoren granen en wilde rijst in plaats. Groenten en fruit verdunnen en spoelen van de deposito's van vet op je lichaam, dus eet minstens vijf porties per dag.

Betekenis

Experts geloven dat dieet is goed voor ongeveer 90 procent van uw succes in het verliezen van vet. Gewichtheffen is een effectieve manier om vet te verbranden, maar een gezond, evenwichtig, vetarm dieet is de sleutel tot het verliezen van vet. Het verliezen van vet en het opbouwen van spieren in plaats daarvan vereist veranderingen in levensstijl. Je nodig hebt om dure voedingsmiddelen, lift gewichten kopen en andere vormen van lichaamsbeweging de meeste dagen, het plannen van uw maaltijden en nee te zeggen tegen alcohol, geraffineerde koolhydraten, onverzadigde vetten en snoep. Maar als je gedisciplineerd zijn, zullen de resultaten de moeite waard zijn.

voordelen

Door vast te houden aan een strikte gewichtheffen vet verlies dieet, zal uw uiterlijk te verbeteren, en je zal meer wendbaar, energiek en gemotiveerd zijn. Het eten van enkelvoudig onverzadigd vet verbetert de werking van de lever en stopt je bloedvaten verstopt raakt. De voedingsstoffen die je lichaam absorbeert op dit type dieet hulp afweren kanker, beroerte, hart-en vaatziekten en diabetes.

overwegingen

Eet zes of zeven kleinere maaltijden per dag in plaats van de normale drie. Dit versnelt je stofwisseling en helpt je gewicht te verliezen. U moet worden gedisciplineerd om dit te passen in uw dag, maar het is van vitaal belang als je wilt om vet te werpen. U moet ook het drinken van veel water. Dit houdt uw spieren gehydrateerd, vet afbreekt en zorgt ervoor dat je honger.