Gevaren in Skateboarding

Gevaren in Skateboarding

Schaatsen in zijn verschillende vormen is een populair middel van recreatie bij kinderen en volwassenen. Het is ook snel aan populariteit wint als efficiënt transportmiddel korte afstand. De activiteit is spannend en een goede oefening, maar de kans op letsel is ook hoog. Skateboarding is een leuke sport die snelle bewegingen gaat op gladde, harde ondergrond. Er zijn echter een aantal risico's van activiteit wegens de kans op botsingen en vallen.

Hoofdwonden

Een 1998 studie gepubliceerd in de "Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine" in vergelijking skateboarden, rolschaatsen en inline skaten voor de frequentie en de ernst van de verwondingen bij kinderen en vond dat skateboarden was de meest risicovolle, met 50,8 procent van de skateboarders lijdt hoofdletsel, vergeleken met 33,7 procent van de inline-skaters en 18,8 procent van de rolschaatsers. Skateboarden verwondingen resulteerde ook in de langste verblijf in het ziekenhuis. Goed passende helmen zijn van cruciaal belang, en sommige kinderen kan weigeren om ze te dragen, want het maakt ze bezwete of omdat ze willen kijken "cool." Ouders moeten ervoor zorgen dat hun kinderen weten de risico's van skateboarden zonder helm.

breuken

Breuken aan de handen, benen en polsen zijn gemeenschappelijk tijdens valpartijen, vooral als je leren om skateboard. Skateboarden op gladde, vlakke ondergrond vermindert de frequentie van vallen. Beschermingsmiddelen zoals de juiste schoenen, kniebeschermers, elleboogbeschermers en polsbeschermers kan de ernst van vallen te verminderen en breuken te voorkomen. Een begeleid skate park is de veiligste plek voor skateboarden, volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons.

botsingen

Skateboarden op drukke straten in de buurt van het verkeer verhoogt het risico van botsingen met voertuigen of voetgangers. Vermijd drukte en verkeer voor uw eigen veiligheid en die van anderen. High-speed skateboarden op wegen en snelwegen leidt tot meer ernstige letsels aan het hoofd, volgens de studie van de 1998 "Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine." Gebruik een goede kwaliteit skateboard en te inspecteren op barsten of inkepingen voor elk gebruik. Nooit toestaan ​​dat een andere persoon op je skateboard met je krijgt. Blijf op de hoogte van uw omgeving en vermijd het gebruik van koptelefoons.

Weers- en lichtomstandigheden

Nat weer kan riskant voorwaarden voor skateboarden, dat kan ertoe leiden dat u de controle over je bewegingen te verliezen te maken. Vermijd skateboarden in donkere gebieden en altijd de studie van de route voordat u begint. Als je reis vanwege een takje of rots of verliest je evenwicht te wijten aan een oneffen oppervlak, kon je valt en verwondt.

Risky Tricks

Als je risico's nemen en beweegt buiten je fysieke vermogen en vaardigheidsniveau, brengt u uzelf en de mensen in de omgeving in gevaar voor verwondingen. Vermijd het maken van sprongen of high-speed bewegingen als je geen ervaring hebt. Als je dat doet uitvoeren van alle trucs, alleen doen in een skate park dat het toezicht en dringende medische zorg beschikbaar is. Probeer nooit skitching, dat is een zeer gevaarlijke truc waarbij skateboarders houden op een bewegend voertuig voor snelheid. Als het voertuig wordt of maakt een plotselinge stop, kon je in rijdend verkeer worden gegooid of raakte een hard oppervlak met grote kracht.