Genezing Yoga voor Pijnen & Pijnen

Genezing Yoga voor Pijnen & Pijnen


Naarmate we ouder worden ons lichaam steeds minder tolerant zijn voor actieve, drukke levensstijl. Pijnen zijn maar al te bekend van een vijand voor veel mensen, maar buiten medicatie veel mensen geloven dat er weinig dat gedaan kan worden om hun ongemak te verlichten. Dit is niet het geval. De kunst van yoga heeft bewezen te rehabiliteren voor zowel lichaam en geest, en het is een geweldige manier om het lichaam pijn en pijn te verlichten.

Verlichten lage rugpijn

De driehoek voorwaartse buiging een goede houding voor het verlichten van de druk op de onderrug en het kan helpen om los te komen van de heupen en het bekken en de dijen en hamstrings. Het is niet moeilijk. Leg je handen op je heupen en ruimte je benen ver uit elkaar (zoals een driehoek) met één been in de voorkant van de andere. Houd de tenen van je voorste been wees naar voren, en de tenen van uw achterste been wees iets naar de zijkant. Houd je heupen naar voren gericht. Adem langzaam als uw lichaam naar voren buigt. Houd je rug uitgebreid en je rug recht. Zoals u opstaan, inhaleren. Doe 3-5 herhalingen en schakel kanten.

Verlichten Schouderpijn

Side-angle poses zijn geweldig voor de schouders. Aan de kant die niet gewond is, beweeg je voet naar voren een paar stappen. Je benen uit elkaar moet worden gespreid, aangezien dit een driehoek vormen. Buig je voorste been bij de knie en lijn de knie met uw hiel. Aan dezelfde kant, zet je elleboog op je dijen en zet uw borst tot aan de hemel. Stretch vooruit. Breng je schouderbladen naar elkaar en strek je andere arm tot aan de hemel met je handpalm naar voren gericht en de vingers gespreid.

Verlichten Knee Pain

Dit is een staande pose. Ga rechtop staan ​​met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Omhelzen knie naar je borst, het plaatsen van een hand op de heup en de andere hand op de knie. Buig je voet, zodat het gebogen, en zorg ervoor dat de voet, knie en enkel zijn allemaal in de rij om verdere schade te voorkomen. Stop je bekken naar binnen en houd de rug verlengd. Houden voor een paar seconden, en dan het been los. Switch benen. Herhaal dit aan beide zijden.