Geneesmiddelen voor de behandeling van MRSA Staph

Methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) is een stafylokok bacteriën die resistent is geworden normale antibiotica. MRSA is een groeiend probleem voor de werkers in de gezondheidszorg, zoals elk jaar zijn er minder en minder antibiotica die deze infectie te doden.

Common Antibiotica

MRSA bacteriën resistent tegen de effecten van methicilline en andere gemeenschappelijke penicilline-type antibiotica. Echter, nieuwere en sterker ontwikkeld antibiotica die effectief zijn tegen MRSA zijn.

vancomycine

Vancomycine hydrochloride is een antibioticum dat is ontwikkeld voor infecties van de darmen die colitis veroorzaken behandelen. Gebleken is effectief bij de behandeling MRSA te zijn, hoewel nieuwere stammen van MRSA resistent tegen vancomycine zijn gebleken.

Teicoplanin

Teicoplanin is een antibioticum dat breekt de muren van bacteriën en doodt hen. Het wordt voornamelijk gebruikt om infecties van het hart en het bloed te behandelen, en is effectief gebleken tegen MRSA zijn. Het is niet opgenomen in het spijsverteringsstelsel, dus moet worden geïnjecteerd.

glycopeptiden

Glycopeptiden hebben in het verleden al een laatste verdedigingslinie antibioticum. Telavancin, bleomycine, ramoplanine en decaplanin zijn allemaal geprobeerd tegen MRSA met wisselend succes.

Het vermijden van Herinfectie

Als uw arts schrijft een antibioticum, zorg ervoor dat het precies nemen zoals hij voorschrijft. Als je beter te voelen of uw infectie eruit ziet alsof hij is genezen, niet vroeg te stoppen. Het is de laatste paar dagen van een antibioticum regime dat eigenlijk doodt de meest resistente bacteriën en voorkomt dat de infectie terug te keren.

Waarschuwing

Uw arts kan de infectie af te voeren, voorschrijven antibiotische zalf voor je neus en de dagelijkse douche met een antibioticum zeep. Volg de instructies van uw arts geeft u de brief om te voorkomen dat reinfecting uzelf of anderen te besmetten. Probeer niet om een ​​MRSA-infectie zelf af te handelen.