Geneesmiddelen voor de behandeling van de systolische Hypertensie

Geneesmiddelen voor de behandeling van de systolische Hypertensie


Geïsoleerde systolische hypertensie (ISH) is een aandoening waarbij de top aantal bloeddrukmeting iemands hoog is, terwijl het onderste getal - diastolische druk - normaal. Systolische bloeddruk is de bloeddruk meting als het hart pompen; diastolische druk is de arteriële druk als het hart rust tussen de beats. Bij gezonde individuen, moeten de systolische bloeddruk 140 mm / Hg (millimeter kwik) of lager, terwijl de diastolische druk is optimaal bij of onder 90 mm / Hg.

ACE-remmers

ACE-remmers (ACE-remmers) zoals Altace (ramipril) en Vasotec (enalapril) remmen de werking van het enzym ACE, het onderdrukken van de productie van angiotensine II, een chemische stof die spierweefsel rond bloedvaten vernauwt. Wanneer deze spieren te ontspannen, de bloedvaten verwijden en dit verlaagt de bloeddruk. Klinische studies hebben aangetoond ACE remmers effectief in het verminderen systolische hypertensie.

Bètablokkers

Bètablokkers zoals Inderal (propranolol) en Tenormin (atenolol) invloed op het centrale zenuwstelsel. Deze geneesmiddelen verlagen de bloeddruk door het blokkeren van beta-adrenerge receptoren, die functies van de bloedsomloop regelen. Bètablokkers reguleren van de hartslag, verminderen cardiac output en verwijden de bloedvaten.

Calciumantagonisten

Calciumantagonisten zoals Norvasc (amlodipinebesilaat) en Procardia (nifedipine) zijn geneesmiddelen die calcium verhinderen hart- en spiercellen. Dit vermindert de samentrekking van het hart en de bloedvaten verwijdt. Deze geneesmiddelen kunnen worden gebruikt om effectief te behandelen systolische hypertensie.

diuretica

Diuretica zoals Lasix (furosemide) en Diuril (chloorthiazide) kan de systolische bloeddruk te verlagen door het elimineren van overtollig vocht.

Tip

Voor behandeling van systolische hypertensie, zijn bètablokkers beste voorgeschreven in combinatie met diuretica of andere geneesmiddelen.

Waarschuwing

Over-medicatie is een risico als uw arts de juiste dosis voor uw therapie vindt. Diastolische bloeddruk kan een aanzienlijke daling van de inspanningen voor de behandeling van de systolische bloeddruk. Bellen voor hulp onmiddellijk als u flauwte, duizeligheid, of andere symptomen van een lage bloeddruk ervaren.