Geneeskrachtige Planten Gevonden in Bossen

Geneeskrachtige Planten Gevonden in Bossen


-Forest geteelde geneeskrachtige planten verantwoordelijk voor het merendeel van de hedendaagse alternatieve geneeswijzen kruiden. Volgens de Universiteit van Kentucky, ontbossing bedreigt veel van deze belangrijke planten en veel kleine bedrijven zich richten op hen groeien. Geneeskrachtige planten zijn gebruikt om alles van maagklachten tegen kanker. Er zijn honderden bekende medicinale planten gevonden in de bossen, en nog veel meer worden ontdekt elk jaar.

Amerikaanse Ginseng

Volgens Wilkes University, Amerikaanse ginseng (Panax quinquefolium) is een overblijvend kruid dat groeit langs de oostkust van Noord-Amerika. Het is een zeldzame plant en wordt beschouwd als bedreigd in New Hampshire. Geneeskrachtige eigenschappen van de gekweekte planten hebben de neiging te verslechteren na 10 jaar, in tegenstelling tot de wilde planten die te verbeteren met de leeftijd. Het wordt gebruikt om het immuunsysteem gezondheidszorg, cholesterol en geheugen bevorderen. Amerikaanse ginseng heeft ook anti-inflammatoire en anti-tumor eigenschappen.

goldenseal

Volgens Michael T. Murray, ND, in zijn boek "De genezende kracht van kruiden," goldenseal (Hydrastis canadensis) is een vaste plant afkomstig uit Oost-Noord-Amerika. Het geneesmiddel delen van deze plant zijn de wortels en de wortelstok. Goldenseal werd gebruikt door Amerikaanse indianen ontsteking van de slijmvliezen van de luchtwegen, urogenitale het spijsverteringskanaal te verminderen tijdens infecties.

zilverkaars

Zilverkaars (Actea recemosa) helpt bij het verlichten van de gezondheid van vrouwen, zoals menopauze en menstruatiepijn. Zilverkaars vermindert Leutenizing hormoon dat een oestrogene werking op het lichaam, waardoor opvliegers en hormoon-gerelateerde depressie verminderen. Het geneesmiddel deel van zilverkaars is de wortel.

wild Ginger

Volgens de Universiteit van Vermont, wilde gember (Asarum canadense) werd gebruikt als een vorm van anticonceptie door de Amerikaanse Indianen. Het wordt ook gebruikt als antimicrobieel en bevat anti-tumor eigenschappen ervan door de aristolochiazuur in de wortels. Het heeft een trage groei en produceert paarsachtige bruine bloemen in het voorjaar. Het is vernoemd naar de gember smaak van haar wortels.

Bloodroot

Volgens Non-Timber Forest Products, is Bloodroot (Sanguinaria canadensis) is gebruikt voor diverse huidaandoeningen zoals wratten en eczeem. Bloodroot heeft onderdelen die het een antibiotische en anti-inflammatoire maken. Het heeft ook diureticum, antiseptische en kalmerende eigenschappen. Grote hoeveelheden van de alkaloïden in het sap kan giftig zijn. Bloodroot groeit vaker in loofbossen en is een indicator soorten berken-esdoorn-basswood bossen.

Slippery Elm

Gladde iep (Ulmus rubra) is een bladverliezende boom met een medicinaal krachtige bast dat slijmerige wordt indien gemengd met water. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, dit helpt om jas en kalmeren alle delen van het spijsverteringskanaal. Het kan ook beschermen tegen maagzweren en grote hoeveelheden zuur. Gladde iep helpt bij diarree en maagklachten te verlichten. Vanwege het effect op het spijsverteringskanaal, wordt iep wordt beschouwd als een behandeling voor de ziekte van Crohn en gastroesophegeal reflux ziekte (GERD).