Geneeskrachtige kruiden voor zure reflux

Geneeskrachtige kruiden voor zure reflux


Er zijn tal van geneeskrachtige kruiden voor zure reflux beschikbaar. Deze kruiden kunnen voorkomen dat brandend maagzuur en zure reflux symptomen voordat ze beginnen, of symptomen aanzienlijk verminderen als ze eenmaal zijn begonnen. Veel van de meest heilzame kruiden voor deze aandoening kan worden gevonden in jouw Spice kast. Gebruik de hier geschetste eenvoudige methoden om effectief te gebruiken geneeskrachtige kruiden voor zure reflux.

instructies

Combineer 1 ½ theel. elk gedroogde pepermunt bladeren en citroenmelisse bladeren. Plaats kruiden in een koffiemok en bedek met 8 oz. kokend water. Laat het mengsel steile gedurende 10 tot 15 minuten. Giet de vloeistof in een schone beker. Drink de thee met grote maaltijden aan zure reflux te voorkomen.

2 Voeg 1 theel. kamille bloemen op een koffiemok. Giet 8 oz. kokend water over de bloemen. Laat het mengsel steile gedurende 5 tot 10 minuten. Giet de thee in een andere schone koffiemok. Zoeten met honing, indien gewenst. Drink dit op elk gewenst moment zure reflux symptomen beginnen.

3 Place 2 theel. vers geraspte gember in een koffiemok. Voeg 8 oz. kokend water. Laat de oplossing steile gedurende 10 tot 15 minuten. Giet de vloeistof in een andere koffiemok en laat de thee afkoelen. Zoeten met honing, indien gewenst. Drink kruidenthee voor onmiddellijke verlichting van zure reflux symptomen.

4 Grind gedroogde laurierblaadjes met een vijzel en stamper om een grove maling. Voeg ½ theel. van de grond laat een koffiemok. Giet 8 oz. kokend water over de kruiden en laat het mengsel steile gedurende 5 tot 10 minuten. Giet de vloeistof in een schone beker en drink de thee langzaam wanneer zure reflux symptomen aanwezig zijn.

5 Crush 1 theel. dille zaden met behulp van een mortier en een stamper. Voeg het toe aan een koffiemok en bedek met 8 oz. kokend water. Laat de thee te steil voor 10 tot 15 minuten voor het aftappen in een schone beker. Sip de thee langzaam voor een maximaal effect op elk moment zure reflux pijn wordt ervaren.

Hints

  • Maak een partij van pepermunt en citroenmelisse thee mix voor gebruiksgemak later. Combineer 8 oz. van elk kruid in een glazen pot met een goed sluitend deksel. Bewaar de pot op een koele, droge plaats totdat het nodig is. Als gedroogde kamille bloemen zijn niet beschikbaar, probeer dan bereid kamille kruidenthee tassen die kan worden gevonden op reformwinkels en vele supermarkten. Bay bladeren zijn gemakkelijk te vinden bij uw plaatselijke supermarkt in de specerijenhandel sectie, of kunnen worden gekweekt thuis. Als een vijzel niet beschikbaar is, proberen met behulp van een kleine kom en de achterkant van een lepel om kruiden te malen.
  • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, altijd contact op met een gekwalificeerde medische professional alvorens kruiden voor zure reflux.