Geneeskrachtige kruiden voor Allergieën

Een allergische reactie kan zo simpel zijn als een niezen of hoesten zijn om zo radicaal als anafylactische shock of de dood. Allergische reacties optreden binnen en buiten het lichaam. Homeopathische beoefenaars pleiten kruidenpreparaten die niet-toxisch zijn en zijn effectief in het stimuleren van het immuunsysteem om te vechten tegen allergieën bewezen.

Zoethout

Zoethout is een van de meer populaire kruiden gebruikt voor de verlichting van de allergie. Het vermindert de ontsteking, ondersteunt de bijnieren en, wanneer ondergedompeld in heet water, kan worden geconsumeerd als thee intern werken of uitwendig te helpen verlichten droge, jeukende of ontstoken huid. Als je niet van de smaak van de thee, gebruik maken van de capsule vorm.

Gemberwortel

Ginger wortel heeft anti-inflammatoire eigenschappen en bestrijdt de symptomen van hooikoorts, de meest voorkomende allergie, vaak veroorzaakt door blootstelling aan pollen, grassen, mijten en tweedehands rook. Wanneer ingenomen, kan het helpen opruimen van een verstopte neus, niezen te verminderen, te kalmeren jeukende ogen, neus en keel. Je kunt het lokaal toepassen als een balsem voor droge, jeukende huid te verlichten.

Kamille

Kamille is waarschijnlijk de meest bekende geneeskrachtige kruiden in gebruik. Het is rijk aan chamazuleen, een verbinding met anti-allergische en anti-inflammatoire eigenschappen. Wanneer ze worden ingenomen, kamille helpt het lichaam remmen de histamine respons op allergenen. Zoals gember, kan ook worden toegepast op de huid te kalmeren jeuk en roodheid.

hoefblad

Hoefblad is populairder in Europa dan in de Verenigde Staten, maar het wordt langzaam aan populariteit wint als woord van zijn helende eigenschappen spreads. Hoefblad een chemische stof genaamd petasine die is gevonden om de ontsteking te kalmeren en histamine blokkeren.

Heemst

Marshmallow werkt intern op meerdere fronten. De overvloedige hoeveelheden slijm bevat jas ontstoken slijmvliezen, het verlichten van irritatie en maakt het gemakkelijker om te ademen zonder hoesten. Het bevat ook decongestivum eigenschappen en zal het lichaam helpen bij het verdrijven van overtollig slijm. Tot slot, marshmallow is een hulp bij de spijsvertering die absorbeert gifstoffen in het lichaam en helpt het voortbewegen van hen naar de darm voor eliminatie.

Elder Flower

Elder bloem is een populair kruid in de westerse wereld om haar natuurlijke decongestivum eigenschappen. Het verzacht de geïrriteerde sinus en slijmvliezen en werkt als een natuurlijke samentrekkende te drogen overtollig slijm. Als u het verzamelen van uw eigen bloemen, moet ervoor worden gezorgd dat alleen de zwarte ouderling bloem verzamelen de rode ouderling bloem giftig wordt beschouwd.