Geneeskrachtige kruiden Geschiedenis

Herbalism, ook bekend als botanische geneeskunde, medische kruidengeneeskunde, kruidengeneeskunde, Kruidenkunde en fytotherapie, is de traditionele geneeskunde of volksgeneeskunde gebaseerd op het gebruik van planten en plantaardige extracten. Veel moderne medicijnen zijn ook gemaakt van gedeelten van kruiden. Echter slechts die delen van de kruiden, het geneesmiddel verliest bepaalde eigenschappen die gunstig kan zijn. Een voorbeeld is wit willow bark - het is wat aspirine (salicylzuur) is gemaakt van, maar het niet gebruikte deel is het deel dat de bekleding van de maag kalmeert.

Een ander belangrijk ding om op te merken is dat de kruiden zijn natuurlijke en alles wat natuurlijk niet kan worden gepatenteerd. De farmaceutische bedrijven kan geen hele kruiden gebruiken in hun drugs en er is geen geld te worden gemaakt bij het bevorderen van kruiden voor hen, dus geen grote medische onderzoek van kruiden er gaande is in de Verenigde Staten. De andere hindernis voor herbalists is dat de Amerikaanse Food and Drug Administration geen onderzoek uit andere landen van kruiden erkent. Wat de farmaceutische bedrijven proberen te doen, is om kruiden op recept alleen maken, dan kunnen ze geld verdienen, maar de consument te verliezen.

Neanderthaler Flower Burial

Kruidengeneeskunde ook bekend als fytotherapie is de oudste vorm van geneeskunde in de wereld en er zijn meer dan 750.000 planten op aarde. Met behulp van de genezende eigenschappen van planten is een oude praktijk die bekend staat om vele beschavingen. De allereerste bekende vorm van kruidengeneeskunde werd gevonden op een begraafplaats bij Shanidargrot, Irak. Een Neanderthaler bloem begrafenis werd ontdekt in 1960. Na analyse van de bodem, vonden de wetenschappers het lichaam was begraven met acht soorten planten gedacht dat de overledene in het hiernamaals te beschermen. Zeven van deze planten nog steeds veel gebruikt. Zij omvatten de heemstwortel (anti-inflammatoire eigenschappen gebruikt voor keelpijn en het spijsverteringskanaal, het kalmeert ook geïrriteerde slijmvliezen) duizendblad (een antiseptische, vaatverwijdende, krampstillend, samentrekkend, spijsvertering, duizendblad wordt gebruikt voor verkoudheid, menses krampen, koorts, tandpijn , huidirritaties, en het bloed) en hyacint (een diureticum dat wordt gebruikt wanneer het lichaam behoudt water in de weefsels lokale oedeem) zuiveren.

Ebers Papyrus

De eerste bekende geschreven verslag over geneeskrachtige kruiden is bekend als de Ebers Papyrus die teruggaat tot het oude Egypte. (1500 voor Christus). De scroll is 110 pagina's, dat is ongeveer 66 voet lang en bevat ongeveer 700 magische remedies en formules. Het is een van de drie oudste bewaarde documenten van de fytotherapie. De tweede papyrus is van rond 1600 voor Christus en staat bekend als de Edwin Smith papyrus, en een andere van 1300 voor Christus is de medische Brugsch Papyrus.

Grotten van Lascaux in Frankrijk

De eerste historische picturale gebruik van planten werd gevonden in de grot schilderijen aan de muren van de grotten van Lascaux in Frankrijk. De kruiden genezende foto's zijn gedocumenteerd in de grot schilderijen en werden koolstofdatering gedateerd tussen 13.000 tot 25.000 voor Christus. De wanden tonen verschillende kruiden.

Ötzi Iceman

In 1991 werd het Ötzi Iceman's lichaam gevonden in de zomer sneeuw smelt door enkele wandelaars in de Zwitserse Alpen, meer dan 5300 jaar na zijn dood. Birch schimmels (berkenzwam) werd gevonden op zijn lichaam geregen aan een koord te laten zien wat waarde aan hem gehad. Birch schimmel bevat antibiotische en antibacteriële eigenschappen, maar het kunnen ook hallucinaties. Deze kruiden zijn toegevoegd voor de parasieten autopsie in zijn ingewanden.

Ayurveda Van India

Dhanwantari, wordt erkend als de Heer godheid van Ayurveda (wetenschap van het leven) in de Indiase systeem van de geneeskunde. Er werd veel in het Sanskriet geschreven of mondeling doorgegeven, maar in 700 voor Christus de Charaki Samhita in India een reportage over de toepassingen van meer dan 300 medicinale planten. Ayurveda medicime wordt nog steeds gebruikt om deze dag en heeft meer aan populariteit gewonnen in de Verenigde Staten als consumenten ontgoocheld met medicijnen en hun bijwerkingen worden.

Chinese kruidengeneeskunde

Rond 100 na Christus, "The Divine Landman's Classic" definieerde de toepassingen van meer dan 250 geneeskrachtige kruiden in China. In Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), wordt elke remedie individueel gemaakt voor de patiënt. Sommige kruiden worden gebruikt om de bijwerkingen van de belangrijkste kruid ontkrachten en het kost veel tijd, vaardigheid en ervaring om dit vermogen te ontwikkelen. Acupuncturisten praktijk TCM tegenwoordig en behandeling van patiënten met bulk kruiden, capsules en thee.