Geneeskrachtige eigenschappen van Kalanchoe

Geneeskrachtige eigenschappen van Kalanchoe


Kalanchoe pinnata is een plant die is gebruikt in een groot aantal landen om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Natuurlijke remedies, zoals planten, bieden een manier om talrijke gezondheidsproblemen te behandelen. Kalanchoe wordt vaak geteeld als een huis plant die mooie bloemen groeit. Voor het aanvullen, kunt u Kalanchoe sap of olie te gebruiken. Eeuwen van gebruik in vele landen heeft aangetoond dat de geneeskrachtige eigenschappen van Kalanchoe werken goed voor veel mensen aanwezig.

Namen en Taste

Kalanchoe pinnata gaat ook door vele andere namen, waaronder bryophyllum pinnatum, parnabija, moeder van duizenden, lucht plant, wonder van de wereld, hoja del aire, nooit doden en Oliwa ka Kahakai. De smaak van Kalanchoë is iets wat je zou kunnen hebben om te wennen aan. Het is nogal flauw, maar toch een beetje zuur.

functies

Kalanchoe is een anti-inflammatoire, wat betekent dat het helpt bij zwelling en het hemostatische betekent reinigt warmte en gifstoffen uit het bloed en helpt ook om het bloeden te stoppen. Het is gebruikt als Western medicinale plant, evenals in China, Hawaii, India en andere delen van de wereld.

Digestive, KNO en Respiratory Bestedingen

Kalanchoe werd gebruikt om verschillende spijsverteringsproblemen, waaronder bloed in het braaksel behandelen. Het wordt ook gebruikt om maagzweren te behandelen en te helpen stimuleren de darmen. Respiratory toepassingen zijn de behandeling van neusverkoudheid met een kompres gemaakt van het, en het ophoesten van bloed zoals soms gebeurt met een longontsteking. Kalanchoe wordt ook gebruikt om vele oor, neus en keel (ENT) problemen, zoals tonsillitis, sinusitis en oor pijn te behandelen.

Infecties en bacteriële Bestedingen

Kolanchoe is de behandeling van infecties, zoals mastitis, steenpuisten, oorinfecties, en andere infecties. Het kan worden gebruikt om bacteriën, en wordt beschouwd als een goede antibacteriële plant. Het is gebruikt op snijwonden en wonden die geïnfecteerd preventieve geneeskunde kunnen zijn geweest, en wordt gebruikt als desinfectiemiddel.