Geneeskrachtige eigenschappen van Citroenverbena

Geneeskrachtige eigenschappen van Citroenverbena


Citroen verbena, ook wel bekend als Aloysia triphylla, is een kruidengeneeskunde die is gebruikt voor eeuwen in Zuid-Amerikaanse culturen. Wanneer het wordt gebruikt, wordt het kruid genoteerd voor het verlichten talloze aandoeningen waaronder bacteriële en koorts-geïnduceerde pijn en psychologische pijn veroorzaakt door stress. Wanneer genomen als een tonic of thee, citroen verbena biedt rustgevende verlichting, evenals een aangename smaak.

Indigestie en Fever

Citroenverbena wordt vaak gebruikt om ongemak van het spijsverteringsstelsel en de pijn verlichten van koorts. Het kruid wordt gemeld om de snelheid en de spijsvertering te helpen verminderen van pijn of spasme van de dikke darm. Ook wordt beweerd om de pijn en het stimuleren van genezing van aambeien.

Zenuwstelsel

Citroenverbena houdt kalmerende eigenschappen die helpen kalmeren het zenuwstelsel. Het is een licht kalmerend kruid en wordt dus gebruikt als een natuurlijke verlichting van stress en angst.

Slaapmiddel

Het pand van rustgevende rusteloos zenuwen maakt consumeren citroenverbena voor het slapen gaan een keuze voor mensen met slaapproblemen als gevolg van overvolle gedachten en een rusteloze geest. In sommige gevallen is het drinken van citroenverbena voor het slapen gaan kan helpen die lijden aan slapeloosheid.

Drinken, niet eten

Het kruid wordt meestal gehouden in de vorm van een tonic of thee; de bruikbare delen van de plant zijn de bladeren, die zijn doordrenkt in heet water totdat gebrouwen en vervolgens gezeefd. Het verbruik van de fysieke blad wordt niet aanbevolen.

Anti-Candida albicans

Candida albicans is een gist schimmel het meest aangetroffen in de menselijke mond en de darmen. De overgrote meerderheid van mensen leven met candida albicans zonder significante bijwerkingen; Maar mensen met HIV of immuunziekten zijn meer vatbaar voor candidiasis te ontwikkelen, ook wel bekend als spruw. Lijster is een veel voorkomende en behandelbare ziekte voor mensen zonder immuunziekte. Citroenverbena heeft anti-Candida albican eigenschappen en wordt gebruikt door sommige (samen met andere behandelingen) om candida albicans in het lichaam verlagen.

medische Proof

Terwijl veel rekeningen getuigen van de geneeskrachtige eigenschappen van citroen verbena, niemand kan worden genomen met wetenschappelijke medische zekerheid. De geneeskrachtige eigenschappen van citroenverbena vallen onder het gebruik ervan in kruiden of alternatieve geneeswijzen, en eventuele regime ten aanzien van het verbruik voor een langere periode moet met uw medische provider worden besproken.