Geneeskrachtige eigenschappen van cacaoboter

Geneeskrachtige eigenschappen van cacaoboter

Chocolade liefhebbers kunnen een hoop te houden in cacaoboter te vinden, ook wel olie van theobroma, een geelwit vast vet dat smelt in een gladde, romige vloeibaar bij lichaamstemperatuur en geeft een milde chocolade aroma, volgens een on line versie van Maud treur & # 039; s begin van de twintigste eeuw klassieker "A Modern Herbal." Het vet geperst uit cacaoboon pods kan je droge en beschadigde huid verzachten. Cacaoboter is een hoge kwaliteit verzachtend, een huid verzachtende en hydraterende middel.

zon Fopspeen

Smooth een cacaoboter-gebaseerde crème over uw huid om jezelf te kalmeren na een dag in de zon. Cacaoboter voegt vocht, bevordert de genezing en voorkomt dat het drogen en barsten die vaak leiden, een paar dagen later, de lelijke huid peeling die u eraan herinnert je een beetje doorgebracht te lang in de zon zonder bescherming. Veel sunblock lotions profiteer van cacaoboter & # 039; s verzachtende kwaliteiten om een ​​huidvriendelijke medium bieden voor andere gezondheid van de huid ingrediënten zoals vitamine A en C en de zon blokker, zinkoxide.

Lippenbalsem

U kunt vertrouwen op de veiligheid wanneer u een cacaoboter-gebaseerde lippenbalsem gebruiken om te voorkomen of te verzachten de zon gedroogd of winter-gebarsten lippen. Elke stof die u glad op je lippen is zeker om intern worden genomen, uiteindelijk. De Amerikaanse Food and Drug Administration, FDA, Food Additive Status lijst awards cacaoboter hun GRAS aanwijzing: over het algemeen erkend als veilig. De Environment Canada Domestic Substance List erkent cacaoboter als niet-giftig, volgens een rapport van 2010 door onderzoekers met een "Skin Deep Cosmetic Data Base." Lip care specialisten van Frost Fish Cove Soaps beschouwen cacaoboter als een van de beste lippenbalsem ingrediënten, omdat, naast de kalmerende verzachtende eigenschappen, genezing en het verzegelen van uw pijnlijk gebarsten lippen, maar ook bevat anti-oxidanten die kunnen helpen herstellen van uw beschadigde en gevoelige huid en herstellen van uw glimlach.

Burn Care

Solliciteer cacaoboter om brandwonden voor verzachtende, beschermende en hydraterende verzorging. Volgens de arts onderwijs website, Wonden Research.com, cacaoboter ver overtroffen een placebo in het verlichten van jeuk, de jeuk of een branderig gevoel die vaak bij te wonen genezing van brandwonden, voordat het werd aangebracht met massage therapie. Het voordeel was merkbaar maar liefst 80-165 dagen na het letsel. In november 1998, de US Patent Office verleende een octrooi voor een product met 75 tot 100 procent cacaoboter ontworpen voor de behandeling van de eerste en tweede graad zon of thermische brandwonden. Het product gepromoot 100 procent hergroei van nieuwe huid met 8-9 dagen na verwonding, veel sneller dan onbehandelde brandwonden. Veel branden care producten zijn inmiddels commercieel op de markt met behulp van deze cacaoboter doorbraak.