Gemakkelijke manier om een ​​platte buik Get

Het krijgen van een platte buik is mogelijk als u een paar richtlijnen voor zowel dieet en lichaamsbeweging te volgen. Eerst worden platte buik gemaakt in de keuken, niet in de sportschool. U moet lichaamsvet te verliezen met een lagere calorie-vet-dieet om een ​​plattere buik te zien. In combinatie met cardiovasculaire oefening voor 30 tot 45 minuten drie tot vier keer per week, moet het dieet een platte buik een realistische en verkrijgbaar goal te maken.

Dieet

Dieet is de meest cruciale stap in het verkrijgen van een platte buik. Het is de stap die de meeste mensen moeite hebben met het volgende. U moet minder calorieën om gewicht te verliezen verbruikt. Er zijn geen dieet "geheimen", maar er zijn algemene richtlijnen die u kunnen helpen de koers te blijven:
Eet magere eiwitten in plaats van rood vlees. Kip of vis zijn veel betere opties dan een hamburger of een steak.
Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels. Oplosbare vezels absorbeert water, waardoor je vol voor een langere periode te voelen. In plaats van een zoete ontbijtgranen, probeer gewoon havermout in de ochtend.
Vermijd geraffineerde suikers en geraffineerde granen. Het consumeren van te veel suiker zal uw bloedsuikerspiegel spike en ertoe leiden dat uw lichaam op te slaan als vet.
Drink veel water gedurende de dag. De algemene aanbeveling is om 64 ounces per dag te drinken. Als je dorst hebt, betekent het dat je al uitgedroogd. Wacht niet tot je dorst hebt.

opgeblazen gevoel

Besteed aandacht aan het voedsel dat je eet dat gas en een opgeblazen gevoel kan veroorzaken. Onder hen zijn gebakken bonen, broccoli, bloemkool, kool en appels. Als deze voedingsmiddelen of enig ander voedsel de oorzaak is van maag buik, te elimineren uit je dieet. Als een opgeblazen gevoel aanhoudt, kan producten zoals Gas-X hulp te bieden. Misschien wilt u uw arts te raadplegen om de specifieke oorzaak vast te stellen.

Aerobic oefening

Vetverlies te versnellen, 's morgens oefening is essentieel. Een appel moet alles wat je eet voor het sporten zijn. Als je kunt gaan zonder wat dan ook voordat je het werk uit eten, dat is nog beter. Dit kan ongewone lijken, maar als je een maaltijd voor het doen van cardio te eten, je bent alleen waardoor het moeilijker voor jezelf. U zult het verbranden van calorieën van die maaltijd in plaats van lichaamsvet.
Hardlopen is de snelste manier om calorieën te verbranden. Het is ook belangrijk bij het verhogen van de stofwisseling. In toenemende mate uw stofwisseling zal ertoe leiden dat u meer vet te verbranden. Een universiteit van Victoria studie wees uit dat na 45 minuten cardio-metabolisme blijft gedurende maximaal drie uur, en na 60 minuten het blijft verhoogde voor meer dan zeven uur.

spot verminderen

Spot verminderen verwijst naar het proces van het proberen om gewicht te verliezen in een bepaald gebied, zoals het doen van buitensporige hoeveelheden kraken afvallen in de buikstreek. Helaas werkt het niet op die manier. Buikspieroefeningen versterken de spieren, maar de hoeveelheid vet verbrand is zeer minimaal. Geen machine of late-night infomercial product zal je een platte buik te geven totdat u de laag van vet te verliezen over.