Gemakkelijk Diëten voor tieners te volgen

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), obesitas bij jongeren omhooggeschoten van 6,1 procent in 1970 tot 17,6 procent in 2006. Meer dan 60 procent van de tieners consumeren fast food en frisdrank van het modelleren van het gedrag van hun ouders, maar slechts 38 procent rapporteren eten volle granen, fruit en groenten. Om tieners succesvol na een gezond dieet, moet de hele familie mee het proces.

Verwerk de Vijf Levensmiddelen

Leer uw tiener over de vijf basisvoedsel groepen en hoe ze op te nemen in zijn maaltijden gedurende de dag. Begin de dag met een vezelrijk ontbijt met volkoren granen zoals Cheerios, fruit en magere melk. Streef naar volle granen, fruit of groenten te dienen bij elke maaltijd, en streven ernaar om vier koppen van verse producten elke dag verbruikt. Beperk zuivel twee tot drie keer per dag en zorg ervoor dat u vetarme opties zoals 1 procent (vetgehalte) melk, touwtje kaas of magere yoghurt. Dienen alleen de magerste stukken vlees, zoals kipfilet, vis of gemalen lendenen. Als uw tiener heeft een verlangen naar snacks hebben verschillende opties beschikbaar, zoals gesneden fruit, natuurlijke pindakaas en volkoren crackers, of een doosje rozijnen.

The Family Plan

Laat de hele familie samen te werken om gezonder te eten en meer fit. Bevrijd uw keuken van verwerkte levensmiddelen en beloven niet afhankelijk te zijn van het niet meer. Het vullen van kruiken met gefilterd water en fruit plakjes voor de familie om te drinken, in plaats van het bereiken van pop, kan oplopen tot 150 calorieën per portie. Formuleren van een oefening plan en maaltijd plan dat iedereen eens kunnen worden over. Tieners moeten ten minste 30 minuten per dag van cardiovasculaire oefening dus schiet een aantal hoepels op de oprit, of zwemmen races op het gemeenschappelijk zwembad. Zelfs gaan voor een fikse wandeling na het diner verbrandt calorieën.

Weight Watchers

Het Weight Watchers programma leert jongeren hoe om gezond eten keuzes te maken, maar toch kunnen ze een keer uitgeven in een tijdje. Weight Watchers past haar programma om de tiener gewichtsverlies doelen en laat zien hoe u het meeste uit hun punten te verdienen met slimme keuzes. Tieners worden getoond hoe meer voldoening voedsel dat ze langer zullen ondersteunen, in plaats van het eten van lege calorieën te selecteren. Tieners kunnen blijven maken van slimme keuzes terwijl uit eten met hun vrienden, door latere controle van het punt waarde van hun maaltijd van diverse populaire keten restaurants die op Weight Watchers online site.