Gekookt voedsel dat Alkaline

Gekookt voedsel dat Alkaline


Een dieet dat meer alkalisch veel van de gezondheidsproblemen die we lijden in het Westen verminderen, als onze voeding zijn zuurder. Problemen in verband met een hoge zure voeding zou kunnen zijn vermoeidheid, pijn in de gewrichten, artritis, hartaandoeningen, acne en osteoporose. Onderzoek heeft aangetoond dat "de meer alkalisch voedingsstoffen worden opgenomen in je cellen hoe langer je zal leven" (Roberto AC 2005). Veel rauwe levensmiddelen zijn meer alkalisch dan hun gekookte alternatieven, maar er zijn enkele gekookt voedsel dat je alkaline niveaus zou kunnen verbeteren.

Gekookte groene groenten

Groene groenten blijven hoog in alkalisch niveaus als ze worden gekookt. Hoe hoger de alkaliteit getal, hoe beter het eten is voor u. Bijvoorbeeld, spruitjes en erwten zijn 0,5, groene kool (in december geoogst) is 4,0. Een van de hoogste is Frans gesneden groene bonen, op 11,2.

Fish and Seafood

Vis en zeevruchten worden aanbevolen voor een dieet dat is hoger in alkalische voedingsmiddelen. Om alkaliteit niveaus verder te verhogen, koken vissen op een gezonde manier, zoals met olijfolie (ook een hoge alkaline levensmiddel).

Gekookte Soja en Soy Nuts

Gekookte soja heeft een zeer hoog alkalische niveau, evenals sojanoten (deze moeten worden geweekt en vervolgens gedroogd). Soja lecithine, sojameel en sojabonen zijn alle aanbevolen voor een hoog alkalisch dieet. Gekookte sojabonen grond hebben een alkalisch score van 12,8, soja noten zijn 26,5 en pure soja lecithine is 38,0.

mager vlees

Als u last heeft van zure reflux, het eten van mager, eiwitrijke vlees zoals kip zou kunnen helpen. Kip, gekookt op een gezonde manier zoals gebakken of gegrild, moeten alkaline niveaus te verbeteren en zijn over het algemeen gezonder voor je. Als je niet van kip kun je kalkoen proberen als een mager vlees alternatief.