Geen Carb Eten Opties

Geen Carb Eten Opties


Als u naar aanleiding van een no carb dieet, wordt u het elimineren van alle koolhydraten, en niet toegestaan ​​om desserts, granen, rijst, pasta, groenten of vezelige groenten te eten. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, kunt u consumeren sommige groenten, en je krijgt een goede mix van eiwitten en vetten uit verschillende andere opties.

Vlees

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw stelt nog steeds dat het vlees nog steeds de belangrijkste bron voor lijners om hun eiwitten te krijgen, terwijl na een no carb dieet. Zij kunnen genieten van worst links of ham voor het ontbijt en nog wat eiwit en vet, maar ze nodig hebben om hun inname van natrium te bewaken. Dieters kunnen ook genieten van een verscheidenheid aan keuzes en bezuinigingen bij de lunch en het diner van de dagelijkse kip en rundvlees naar liefhebber keuzes van lamskoteletten of kalfsvlees.

kazen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, een variëteit aan kazen hebben 0 of slechts 1 gram koolhydraten, dus bijna iedereen moet in staat zijn om degene die ze leuk vinden. Camembert, cheddar, Munster en Parmezaanse kaas hebben allemaal nul gram koolhydraten, terwijl een aantal van de Italiaanse kazen, met inbegrip van provolone en mozzarella bezitten slechts 1 gram koolhydraten.

Groenten van de salade

Het grootste deel van het toegestaan ​​op een no carb dieet groenten typisch thuishoren in een salade. Sla, radijs en selderij bevatten alle koolhydraten 1 gram, terwijl de komkommers hebben geen koolhydraten gram. U kunt boven uw salade af met 1 eetl. Franse, Italiaanse of blauwe kaas salade dressing voor 1 meer koolhydraten gram.

Eieren en andere zuivelproducten

Eieren 0 gram koolhydraten en dienen verschillende manieren om eiwitten en vetten krijgt gekookt. Probeer het toevoegen van enkele hardgekookte degenen om uw salade of start de dag met een kaas omelet. Je moet ook proberen te vullen uw maaltijden met andere zuivelproducten, zoals boter of zure room. Zure room heeft 1 gram koolhydraten, terwijl de boter er geen heeft.

olieverf

Probeer uw eten te bereiden met de juiste oliën, zodat u deze aan te vullen met de juiste voedingsstoffen en smaak, zonder toevoeging van extra koolhydraten. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, olijfolie, pindaolie en saffloerolie heeft 0 koolhydraten en zijn laag-vet.