Gebruik van Clobetasol

Clobetasol is een actueel recept medicatie gebruikt voor verschillende huid-gerelateerde aandoeningen, zoals huiduitslag, allergieën, eczeem en dermatitis te behandelen. Clobetasol verminderen roodheid, jeuk en zwelling. Het wordt geclassificeerd als een corticosteroïde en is uiterst krachtig.

gewenste effecten

De belangrijkste gewenste effect Clobetasol is het gedrag van lichamelijke chemicaliën brengen over onaangename symptomen zoals zwelling, ontsteking en roodheid te verminderen. Het is een plaatselijke behandeling die is gericht op kalmeren en beheren jeuk en ontstekingen als gevolg van verschillende huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis en allergische reacties.

Minor Side Effects

Clobetasol kan enkele kleine bijwerkingen veroorzaken. Deze bijwerkingen worden geacht minimaal te zijn, omdat ze meestal verdwijnen wanneer het lichaam went aan het medicijn. Als u een van deze bijwerkingen, echter, en ze worden waardoor u veel ongemak, of zijn bijzonder persistent, moet u uw arts van de situatie op de hoogte. Deze bijwerkingen zijn spataderen, kleine huiduitslag, roodheid, jeuk of een branderig gevoel, de huid steeds ofwel zachter of thinner, barsten of droge huid, de haarfollikels zwelling, verkleuring van de behandelde huid, puistjes, korstvorming, of blaarvorming, irritatie van de mond, huiduitslag rond de mond, en striae.

Ernstige bijwerkingen

In situaties van ernstige bijwerkingen van Clobetasol, moet u onmiddellijk te staken gebruik van de actuele medicatie en krijg dringende medische aandacht. Deze ernstige bijwerkingen zijn extreme irritatie van de huid, veranderingen in de stemming, slapeloosheid, wazig zien, het zien van halo's omgevingslicht, gezicht zwellingen, gewichtstoename, het gevoel uitgeput, en zwakte van de spieren.

Gebruik

Voor het aanbrengen van deze actuele medicatie, is het essentieel om uw handen grondig en zorgvuldig te wassen. Je moet vervolgens een klein beetje van het geneesmiddel aan de zijde van het lichaam dat wordt beïnvloed en dan zachtjes masseren in de huid totdat het goed absorbeert. Dit geneesmiddel is niet bedoeld voor gebruik op een groot gebied van de huid.

waarschuwingen

Clobetasol is niet bedoeld voor gebruik op de huid opwekken. Mensen worden geadviseerd tegen het gebruik van dit actuele geneeskunde op de oksels, gezicht, of lies (zonder toestemming van een arts). Ook is het belangrijk dat er geen Clobetasol binnenkant van de ogen. Als Clobetasol contact met de ogen, is het essentieel om grondig spoelen met water.