Gebruik van Amitriptyline om pijnbestrijding

Amitriptyline is een soort van tricyclische geneesmiddel aan patiënten die behandeld worden stadia van depressie voorgeschreven. Het medicijn invloed op de balans van de remmende of excitory chemicaliën in de hersenen die ervoor zorgen dat de hersenen uit balans raken. De meeste artsen voorschrijven van dit medicijn om de behandeling van depressie of andere symptomen die leiden tot deze psychische toestand. In combinatie met een anti-epilepticum of genomen op zijn eigen, kan Amitriptyline sterk onder controle pijn door het beïnvloeden van de 5-HT en noradrenaline niveaus. Dit verlaagt dorsale hoorn remming het ruggenmerg is.

instructies

1 Ga naar uw arts om een juiste diagnose te krijgen. Uw arts zal een specifieke en geschikte dosering, evenals de duur van het nemen van amitriptyline totdat een tijd dat je in staat om pijnbestrijding merken zijn voorschrijven.

2 Begin met een lage dosis van ongeveer 10 tot 25 mg per dag, en langzaam te verhogen dit voor elke week, zolang de bijwerkingen aanvaardbaar blijven, volgens de instructies van uw arts. Dit is de zogenaamde "titratie." U kunt pijn waarnemen in slechts twee weken, maar sommige kunnen nemen om zes tot acht weken.

3 Ga door met de medicatie voor onbepaalde tijd. Uw arts kan u vragen om af te spenen nemen van de medicijnen langzaam na twee weken tot zes maanden, afhankelijk van uw conditie. Dit zal ervoor zorgen dat u geen bijwerkingen van onmiddellijke terugtrekking zullen tegenkomen.

Hints

  • Neem het geneesmiddel in stroopvorm zoveel mogelijk. Tabletten kunnen vrij klein en moeilijk te snijden, en kan ook gevoelloosheid in tong veroorzaken veroorzaakt door de lokale verdoving effect.
  • Stop de drug onmiddellijk als u geen tekenen van pijn te laten zien. Dit zal helpen voorkomen dat mogelijke bijwerkingen die uw gezondheid kunnen schaden. Dit omvat slaperigheid, misselijkheid, duizeligheid, droge mond en constipatie.