Gebeurtenissen die zijn gewonnen door Moving Backwards

Gebeurtenissen die zijn gewonnen door Moving Backwards


Als mensen denken aan een wedstrijd, ze denken dat van de concurrenten vooruit naar een einddoel. De eerste persoon die over de finish wint. Echter, er zijn diverse sportieve evenementen waarbij een concurrent wordt beloond voor het verplaatsen achteruit over de finish eerste.

Tug of War

Touwtrekken is een populair gebied spel waar twee teams met elkaar concurreren. De spelers op elk team grijp een grote touw. Een vlag is gebonden in het midden van de kabel. Meestal zijn er twee streepjes of andere afbakening punt. Een scheidsrechter blaast een fluitje om de actie te starten. De sleepboot van de oorlog begint, met aan beide zijden het proberen van de eerste naar de andere over de hash marks trek te zijn.

Roeien

Roeien is één van de oudste Olympische sporten. Teams strijden tegen elkaar in één-, twee-, vier- of acht-persoons boten. Elke roeier heeft een riem om de boot naar achteren voort te bewegen in de richting van een finish. Bij één persoonszeilboot de enkele riem bladen heeft aan elke kant. Roeien is een neef te roeien in waarin elke persoon in de boot heeft twee roeispanen. Hoewel er geen harde regels voor de duur van een cursus, een championship course is 2000 meter.

Rugslag

Zwemmers gebruik maken van de rugslag om op het water drijft, voortbewegen achteruit door afwisselend arm beroertes. Deze beweging, samen met schoppen hun benen in een op en neergaande beweging, helpt bij aandrijving. Vaak rugslag races zijn de 50 meter, 100 meter en 200 meter. De rugslag wordt ook gebruikt in de 100 meter, 200 meter, 400 meter en 4-by-100-meter wisselslag races.

Hoge sprong

In hoogspringen, een atleet loopt naar voren, maar dan springt naar achteren. De rug is een boog en de benen kom gevormd, het helpen van de atleet duidelijk de bar. Elke keer dat een deelnemer wist een nieuwe hoogte, wordt de lat hoger. De huidige Olympische recordhouder voor het hoogspringen is Charles Austin, die 2,39 meter tijdens de 1996 zomerspelen ontruimd,