Gastroparesis & amp; Oefeningen

Gastroparesis & amp; Oefeningen

Gastroparese is een aandoening waarbij er een abnormale samentrekking van de buikspieren. Deze spieren samentrekken typisch in serie voortbewegen voedsel uit de maag en door het spijsverteringskanaal. U kunt de symptomen van gastroparese soms te verlichten door een eenvoudige oefening regime in je dagelijkse routine. Niet alleen is goed in het verminderen van de symptomen uit te oefenen, maar het wordt ook in andere delen van je lichaam in vorm en verbetert je gezondheid, in het algemeen.

moeilijkheid Oefenen

Gastroparese kan uw vermogen om een ​​goede oefening capaciteit te bereiken, omdat het vertraagt ​​de komst van voedingsstoffen aan je bloed beïnvloeden. Deze vertraging is te wijten aan uw buikspieren functioneert slecht of helemaal niet. Uiteindelijk kan vertraagde lediging van de maag problemen zoals pijn, misselijkheid, braken, abnormale bloedsuikerspiegel en tekorten voeding veroorzaken.

Oefening helpt Gastroparese

De oefening is een natuurlijke manier om uw hartslag en ademhaling, die op zijn beurt stimuleert de samentrekkingen van het spijsverteringskanaal te versnellen. Deze verhoogde contracties helpen bij de spijsvertering en de ontwikkeling van gastro-intestinale klachten te voorkomen. Verbeteren van de spijsvertering krijgt meer voedingsstoffen in de bloedbaan en verbetert de algehele gezondheid van uw lichaam.

gesuggereerd Oefeningen

Oefening, wanneer correct getimed, kan van een aantal voordeel voor patiënten met gastroparese. Een lichte oefening regime, zoals een wandeling of lage intensiteit fietstocht één tot twee uur na het eten kan helpen maag legen te vergemakkelijken en de negatieve effecten van gastroparese verminderen. Alternatieve oefeningen omvatten maagversterkende pilates en yoga routines. Vermijd het uitoefenen van te snel na het eten en het deelnemen aan high-impact uit te oefenen, aangezien beide kan eigenlijk de symptomen verergeren.

Conclusie

Gastroparese is een vrij veel voorkomende aandoening die kunnen profiteren van een dieet en lichaamsbeweging in aanvulling op de medische behandeling. Kies de juiste activiteit op het juiste moment om de beste afname symptomen, en altijd uw arts te raadplegen voordat u begint met een nieuwe oefening regime.