Galsteen Flush Vs. Chirurgie

Galstenen behoren tot de pijnlijke aandoeningen. Degenen met galstenen typisch ervaren ondraaglijke pijn en hoop voor natuurlijke oplossingen. Een galsteen flush is een natuurlijke oplossing, terwijl galsteen operatie is meer betrokken.

over Galstenen

Galstenen vormen in de galblaas, waar ze zitten in de gal geproduceerd door de galblaas. Zodra ze zijn gevormd, galstenen bewegen, waardoor pijn.

Pijn en Galstenen

Soms kunnen galstenen verplaatsen naar andere gebieden, zoals het gemeenschappelijk kanaal of cystic duct. Tijdens de operatie kan galstenen komen te zitten in de lever.

galsteen Flush

Voorstanders van flushes beweren dat het drinken van een oplossing van de galblaas van bepaalde stenen kunnen ontdoen. De resultaten zijn vaak onbetrouwbaar en niet is bewezen effectief te werken.

galsteen Surgery

Galstenen zijn meestal verwijderd, samen met de hele galblaas. Vaak gedaan door een paar kleine insnijdingen, kan de operatie een van de meest pijnlijke operaties uit te herstellen.

Vergelijking

Als u in ernstige pijn, overweeg dan een operatie om het probleem snel te verhelpen. Als u wilt natuurlijke oplossingen te proberen, na te streven galsteen flush opties met de nodige voorzichtigheid.