GABA Voordelen voor Constipatie Relief

Gamma-aminoboterzuur of GABA, is een van een groep van aminozuren die werkt binnen het centrale zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel. Abnormale GABA afscheidingen kan de communicatie tussen het centrale zenuwstelsel en de spijsvertering processen in het lichaam te compenseren, wat resulteert in constipatie. Darmpassage optreedt wanneer afzettingen en GABA GABA receptoren normaal functioneren.

coördinerende Effects

Het centrale zenuwstelsel coördineert de communicatie tussen de hersenen en het spijsverteringsstelsel via neurotransmitter chemicaliën, waarvan er GABA. Normale spijsvertering is gebaseerd op een evenwichtig niveau van de neurotransmitter afscheidingen op het juiste moment, op basis van Point of Return, een gezondheid en voeding resource site. Deze afscheiding vindt plaats in het enterisch systeem, dat bestaat uit omhulsels van weefsel dat het gehele spijsverteringskanaal lijn. GABA rol binnen het enterische systeem helpt bij het coördineren wanneer bepaalde chemische en fysische processen beginnen en eindigen. Indien een communicatiefout doorslag optreedt tussen de hersenen en de spijsvertering, constipatie leiden. De communicatieverbinding tussen de hersenen en het enterale systeem betekent mentale stressoren ervaren in de hersenen kan het spijsverteringsstelsel beïnvloeden. Normaal GABA afscheidingen bevorderen darmpassage door vermindering van druk binnen het weefsel dat de lijnen colon gedeelte van het spijsverteringskanaal.

remmende effecten

de primaire rol van GABA als een neurotransmitter werkt als een remmend middel dat de effecten van bepaalde chemische stoffen en processen binnen het centrale zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel vermindert, aldus Point of Return. Speciale cellen in het spijsverteringskanaal fungeren als sensoren die verteringsprocessen bewaken en signaleren wanneer vrijgave van bepaalde chemische stoffen in verschillende stadia van de spijsvertering. Deze sensoren ontvangt ook signalen van de hersenen, wat die spanning en spanning geven. Lage niveaus van GABA maken het enterisch systeem gevoeliger voor de effecten van stress bij de hersenen. De hersenen scheidt van nature stresshormonen als een manier om het lichaam voor te bereiden voor de "strijd of vlucht." Wanneer dit gebeurt, normale GABA helpen spijsvertering handhaven door het remmen van de effecten van deze stresshormonen op het enterisch systeem.

GABA Receptor Effects

GABA receptoren zijn gespecialiseerde structuren ontworpen om GABA afscheiding te absorberen door het hele lichaam. In sommige gevallen kan constipatie symptomen het gevolg zijn van de effecten van bepaalde medicijnen op de GABA-receptor-sites door afbreuk te doen van hun vermogen om te reageren op GABA afscheidingen, volgens de Point of Return resource site. GABA afscheidingen zijn ontworpen om te werken op een intermitterende basis door het reguleren van de neurotransmitters die een stimulerende invloed op de spijsvertering processen. Wanneer GABA receptoren niet meer reageren, kan stijgingen van de algemene stress van het lichaam veroorzaken symptomen van constipatie te ontwikkelen. Constipatie opluchting resultaten bij GABA-receptor sites werken normaal en GABA afscheidingen werken zoals ze zouden moeten.