Fysiotherapie voor de behandeling van rusteloze benen syndroom

Rusteloze benen syndroom (RLS) veroorzaakt pijn of ongemak in de benen. Deze pijn of ongemak wordt vaak alleen verlicht wanneer de benen in beweging. Symptomen zijn erger tijdens de vroege avond of later op de avond, en soms is dit een verslechtering voorkomt dat de RLS lijder aan in slaap te vallen. Hoewel er geen remedie voor het syndroom, kan fysiotherapie vaak helpen verlichten van de symptomen.

Oorzaken

Hoewel een directe oorzaak van rusteloze benen syndroom kan worden gevonden bij de meeste patiënten, kunnen worden gecontroleerd door het bepalen van andere factoren die hen beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als u tabak of alcohol drinken of cafeïnehoudende dranken gebruiken, dan stopt deze kan verminderen of de symptomen van rusteloze benen syndroom elimineren. Als u last heeft van overgewicht, kan een goed gewicht-verlies programma ook helpen verlichten van de symptomen

Verticale Push-Ups

Het doen van verticale push-ups kan helpen strek de ligamenten, waardoor de spanning in de benen verminderen. Stand at arm's length 'uit en leg je handpalmen plat op een muur. Als je je lichaam recht te houden, ontspannen beide ellebogen en breng je borst dichter bij de muur als in horizontale push-ups. dan duw je lichaam langzaam terug in verticale positie, herinneren aan de palmen van beide handen plat tegen de muur te houden. Herhaal deze beweging tien keer en deze oefening tweemaal daags.

Horizontaal Leg Stretch

In deze oefening, moet je op je rug liggen met één been opgeheven. Leg beide handen op de bal van je voet en probeer over je hoofd trekken van uw been. Zorg ervoor dat u alleen uw handen te gebruiken om dit te doen. Dit zal mild pijnlijk zijn, maar houd de positie voor ongeveer drie minuten. Tijdens deze, hoeft het been recht zijn. Namelijk dat u probeert te produceren is om alle spieren strekken in de achterkant van het been, waardoor deze soepeler en ontspannen. Herhaal de oefening met het andere been.

Zitten Leg Stretch

Deze oefening vereist twee stoelen die tegenover elkaar en van gelijke hoogte. Zitten in een van de stoelen, til je been en zet zijn hiel op de stoel van de andere stoel. Op dit punt moet je been recht naar buiten en in de voorkant van je.

Neem een ​​opgerolde handdoek en loop rond de bal van de verlengde voet, met het ene uiteinde van de handdoek in elk van uw handen. Als dat gebeurd is, gewoon strek je benen en trek zachtjes op de handdoek totdat je voelt dat je kuitspieren te reageren. Tot slot, leun naar voren zorgvuldig en tegelijkertijd de spanning op de handdoek. Zorg ervoor dat u uw rug recht te houden, omdat dit de beenspieren in plaats van die van uw rug zal strekken. Houd deze positie gedurende ongeveer dertig seconden, en herhaal het proces met je andere been. Voer deze oefening twee keer per dag.

overwegingen

Rusteloze benen syndroom is ook geassocieerd met ijzerdeficiëntie en anemie en medische aandoeningen zoals zenuwziekte, diabetes en nierfalen. Het behandelen van deze aandoeningen kunnen symptomen te verlichten. Als u een van deze voorwaarden, raadpleeg dan uw arts voor de zorg en behandeling van deze en andere middelen om RLS te bestrijden.