Fysiotherapie voor Achilles tendinitis

Achilles tendinitis is een ontsteking van de achillespees, die loopt langs de achterkant van het kalf en maakt verbinding met de hiel. Tendinitis is vaak chronisch probleem als gevolg van RSI. Fysiotherapie die inhoudt dat stretchen en spierversterkende oefeningen kunnen vaak helpen verlichten tendinitis pijn.

Calf Muur Stretch

Om een ​​gezond kalf, enkel en voet hebben, de achillespees behoeften flexibel te stammen en irritatie te voorkomen. Milde zich uitstrekt tot een lenig pees te bevorderen kan helpen stijfheid voorkomen en verminderen van de impact van tendinitis. Een eenvoudige stretch dat het kalf bindt en achillespees is het kalf muur stretch.

Om het traject te beginnen, staan ​​tegenover een muur, met ongeveer 3 voeten van de ruimte tussen je voeten en de muur. Vervolgens naar voren leunen en steunen zelf op de muur met je handen. Stap naar voren met een voet, terwijl de etappe die u wilt terug te rekken. Het stappen vooruit zullen milde druk uit te oefenen op de achterste voet, het induceren van een rek in de kuit en pezen. Leun naar voren en buig het voorste been bij de knie om het traject te verdiepen. Hoe kleiner de hoek tussen de voet en scheenbeen, hoe dieper de rek wordt. Zodra u een positie waar u krijgt een matige rek te bereiken, houdt gedurende 10 seconden, en schakel voeten. Resist stuiteren een diepere stuk verkrijgen, omdat dit onbedoeld stam kan veroorzaken.

Zitten Stretch

Als je niet een stevige muur voor u beschikbaar hebt of je wilt proberen een ander kalf stretch, kan een andere eenvoudige stretch worden bereikt tijdens zitten en met behulp van een handdoek.

In de eerste plaats gaan zitten en uit te breiden het been dat u wilt rekken direct uit voor je. Uw andere been kan worden in welke positie je wilt, doen wat het meest comfortabel. Vervolgens neem je handdoek en loop rond de bal van je voet, en pak beide uiteinden van de handdoek met elke hand. Trek voorzichtig aan de uiteinden van de handdoek om je voet te dwingen om te verhuizen naar u toe. Dit zal de achillespees en kalf te rekken veroorzaken; wees voorzichtig niet te hard te trekken. Doe dit 10 tot 15 seconden, en schakel voeten.

Zelfs als je alleen tendinitis in één been, is het een goed idee om therapeutische oefeningen uit te voeren aan beide kanten, omdat de kans groot, je andere been is ook gevoelig voor irritatie.

Kuit en Pees Strength

Versterking van de achillespees kan helpen afschuiven soort uit normale uitoefening en irritatie verminderen. Een eenvoudige manier om het kalf te versterken is om de hiel te doen raises --- gewoon staan ​​plat en opstaan ​​op de bal van je voeten herhaaldelijk. Als je net begint, kan je kuiten snel vermoeidheid, maar spieruithoudingsvermogen zal bouwen na een paar weken. Als je merkt dat je meer weerstand nodig hebt, probeer die gewichten in je handen of staande op een voet, terwijl het doen van de oefening.

Een andere manier om de kuit en achillespees werken is een oefening met een weerstand band, die vergelijkbaar zijn met de zitting handdoek rek ziet doen. Ga zitten en zet een been recht naar buiten, loop van de band rond de bal van je voet, trek terug op de band om weerstand te creëren, en verplaats je voet naar voren en weer terug.