Funny Baseball Award Ideeën

Funny Baseball Award Ideeën


Aan het einde van het honkbal seizoen, zullen veel competities en teams een prijsuitreiking, waar ze de spelers te presenteren met diverse awards voor bijdragen die zij aan het team te hebben. Coming up met grappige award ideeën is zeker om de presentatie en uitreiking leuker voor alle betrokkenen te maken.

De meeste Waardeloos Player

In veel gevallen wordt een award uitgereikt aan de speler die de meeste aan het team en de gunning wordt meestal vernoemd bijgedragen "Most Valuable Player." De presentatie van een award met het andere naam, zoals 'Most Waardeloos Player "is een grappig idee, vooral als je te presenteren aan de beste speler van het team. Het is een manier van het geven van de meest verdienstelijke speler van de award, maar met een twist op woorden.

Minste Improved Player

Een andere onderscheiding die is standaard in veel prijsuitreikingen is de "Most Improved Player." Het veranderen van de gunning aan "Minste Improved Player" is een grappig idee, zolang de ontvanger een goed gevoel voor humor. Het is de aard van de prijs die bij een gebraad, waar de grappen zijn meestal gemengd met een beetje belediging zou worden gegeven. Een goedmoedige team van honkbal spelers zullen genieten van de grap.

Beste Bench Warmer

Er zijn altijd spelers in het team die niet te krijgen om zo veel spelen als sommige van de anderen, maar de meeste spelers begrijpen dat deel uitmaakt van het zijn op een team. De spelers die veel tijd doorbrengen op de bank zal de "Best Bench Warmer" award waarderen. Het is een grappige manier om erkenning van zijn bijdrage als lid van het team. Bij de presentatie van een "belediging" award, zorgen er altijd van te voren dat de persoon die de grap krijgt.

Geen het Schreeuwen in Honkbal

De "Geen het Schreeuwen in Honkbal" award moeten worden voorgelegd aan het teamlid die boos wordt of klaagt het meest. De meeste teams hebben meestal een speler die de neiging om meer expressieve over zijn gevoelens op het veld te krijgen, en het zou een grappig gunning aan om die persoon te presenteren. De titel van deze prijs komt van de de film "A League of Their Own", toen acteur Tom Hanks, als coach van een vrouwelijke baseball team, vertelt één van de emotionele spelers dat: "Er zijn geen het schreeuwen in honkbal!"