Fun Voetbal Games for Kids

Jeugdvoetballers zal verbeteren wanneer ze in staat om de bal te raken tijdens de training. Laat ze dribbelen, passeren en schieten, in plaats van in de rij staan ​​te wachten op hun beurt of kijken dominante spelers beheersen het spel tijdens partijspelen. Plan uw oefeningen, zodat je spelers zich richten op specifieke vaardigheden - terwijl je plezier.

Knock out

Het opzetten van een klein plein. Het plein moet groot genoeg zijn dat de spelers ruimte om te bewegen, maar klein genoeg dat ze niet kan "verbergen" in de hoeken. Het doel is voor elke speler om knock-out ballen van de andere spelers, terwijl de bescherming van haar eigen bal van het krijgen van geschopt uit het plein. Wanneer bal van een speler wordt geschopt, ze is uit het spel. De laatste speler met een bal op het plein is de winnaar. In een variant van dit spel, een speler begint zonder de bal en probeert zo snel mogelijk knock-out de andere ballen.

Steel de Bacon

Verdeel je spelers in twee teams. Elk teamlid heeft een nummer van de ene echter te veel spelers op het team. De bal wordt geplaatst tussen de twee teams en de coach roept een nummer. De twee spelers die het aantal opraken en proberen om de bal terug naar hun kant te krijgen. U kunt ook meer dan één nummer te bellen op een tijd om te passeren en teamwork aan te moedigen. Spelers die niet genoemd worden moet de bal wanneer het wordt teruggegeven aan hun kant. Elke bal gewonnen door een team is één punt waard. Om het spel uitdagender te maken, gooi de bal in het midden wanneer u de nummers bellen, zodat spelers moeten de bal en breng het terug.

Red Light Green Light

Elke speler heeft een bal en lijnen op de startlijn. Wanneer de coach zegt: "groen licht", de spelers beginnen naar voren dribbelen. Als ze zegt "rood licht," de spelers moet onmiddellijk stoppen met de bal of ze worden gedwongen terug te keren naar de startlijn. De definitie van "onmiddellijk" moeten variëren met vaardigheidsniveaus van je spelers. Deze oefening leert spelers om de bal dicht bij hen te houden terwijl ze dribbelen.