Fun Dirt Bike Games & Dirt Bike Stunts

Hoewel crossmotoren vaak worden gebruikt voor het racen en recreatief rijden, genieten van de vele mensen die het spelen creatieve spelletjes met hun crossmotoren en het uitvoeren van een verscheidenheid van stunts. Elke games die je speelt of je stunts uit te voeren op een crossmotor moet worden gedaan met uiterste voorzichtigheid en het gebruik van de juiste veiligheid vistuig, zoals full-face helmen en beschermende kogelvrije vesten.

Dirt Bike Games

Als u meerdere vrienden met vuil fietsen en een grote open veld dat u legaal kan rijden op, in een poging het organiseren van een leuk spel van crossmotor polo. Markeren het speelveld en een doel aan elke kant van het. Gesplitst rijders in twee teams, die elk kunnen bijpassende truien dragen om zich te onderscheiden. Het doel van het spel is om een ​​voetbal te verplaatsen naar het doel tijdens het rijden op een crossmotor. Iedere speler kan worden gegeven een stok om dit mogelijk te maken, of gewoon worden verplicht om de bal te schoppen als ze langs daarvan berijdt. Het is raadzaam om laag-aangedreven crossmotoren te gebruiken voor dit spel, aangezien het beduidend gevaarlijker zal zijn als de renners te snel.

Dirt Bike Stunts

Een van de eerste stunts kunt leren op je crossmotor is de wheelie. Om deze truc uit te voeren, verplaats je je gewicht naar de achterkant van de fiets, terwijl omhoog te trekken stevig op het stuur en naar beneden te duwen met je voeten. U kunt de duur van uw wheelie uit te breiden door te leren om het gewicht van je lichaam direct saldo over het achterwiel als wheelie is in volle gang.
Probeer een fundamentele sprong te doen. Je kan ofwel vinden van een geschikte richel in het bos, of neem uw crossmotor op een motorcross of vuil springen park. De sleutel is om snelheid te winnen als je de lip van de sprong te benaderen, en heft op het stuur zoals u het wissen. Behoud van evenwicht, terwijl in de lucht is van cruciaal belang, zoals gelijkmatig landing.
Naarmate je meer comfortabel met springen, kunt u extra antenne technieken, zoals de Superman proberen. Voor deze manoeuvre, zul je kick je rug benen uit achter de fiets, terwijl in de lucht. Je moet een enorme hoeveelheid hoogte te krijgen om tijd te zorgen voor een stunt als deze.