Fouten Met Zwangerschap Tests

Fouten Met Zwangerschap Tests

Thuis zwangerschapstesten en bloed zwangerschapstests genomen bij een spreekkamer meten van de aanwezigheid van hCG, een hormoon dat door de ontwikkelende placenta kort na de bevruchting. Volgens WomensHealth.gov, thuis zwangerschap tests zijn zeer nauwkeurig bij correct gebruik en bloedonderzoek zijn nog meer. Er zijn een handvol factoren, niettemin, dat kan leiden tot een zwangerschapstest fouten. Een goed begrip van deze kan u helpen te begrijpen wat niet te doen bij het toedienen van een test.

Het niet volgen instructies

Of u nu een kit die u nodig heeft om een ​​stok in de urine of een die een constante urinestraal nodig om het te verzadigen dip te kopen, precisie is de sleutel. Als vloeistof per ongeluk in contact komt met het gebied waar de resultaten worden gelezen, kan een fout veroorzaken. Vermijd deze fout door het houden van de test raam uit de buurt van uw urinestraal, of door het dompelen je stok alleen voor de aangegeven op de borden punt. Wees ook bewust van de resultaten van een huis zwangerschap binnen de toegekende reactietijd lezen --- meestal een paar minuten. Tests te lezen na de reactietijd, of tests die worden gebruikt na de vervaldatum, kan onjuist zijn. Lees aanwijzingen grondig voorafgaand aan het begin van een test, en volg de aanwijzingen op de T totdat de resultaten zijn te lezen.

urine Verwatering

Urine die is verdund met vloeistoffen kunnen een vals-negatieve geven bij het gebruik van huis zwangerschap resultaten. Vermijd deze fout door het toedienen van uw test eerste ding in de ochtend voorafgaand aan het urineren, en vergeet niet om veel water te drinken voor het slapen gaan of tijdens de nacht. Als je niet kan wachten tot morgen, op zijn minst houd uw urine voor een uur of twee voor het testen.

Andere redenen voor False Readings

Medicijnen gebruikt voor de behandeling van onvruchtbaarheid of perphenazine gebruikt om ernstige emotionele en psychische stoornissen te behandelen, kan een onjuist resultaat geven. Bovendien kunnen bepaalde vormen van baarmoeder-, borst- en eierstokkanker verhogen hCG en leiden tot een vals positieve test.