Football Inside Linebacker Boren

Football Inside Linebacker Boren


Een van de meest fysiek veeleisende posities op het voetbalveld is op midden, of binnen, linebacker. Binnen linebackers worden ingeroepen bedreven in het verdedigen van zowel de vlucht en de pas te zijn. Midden linebackers moet snel genoeg zijn om grote gebieden van het veld, sterk genoeg zijn om blokkers af te werpen en zijn behendig genoeg om op te sporen en aan te pakken bal dragers.

coaching nadruk

Trainers moeten ervoor zorgen dat hun linebackers zijn in een goede houding ten alle tijden. Een linebacker moet altijd beginnen elke boor of spelen met zijn voeten op schouderbreedte uit elkaar met een lichte buiging in zijn knieën. De schoudervullingen moet voorafgaand aan de voeten van de linebacker's, terwijl zijn handen zijn in de voorkant van zijn lichaam op de borst hoog met zijn ellebogen dicht tegen zijn torso. De coach moet de nadruk leggen op de linebacker om zijn hoofd omhoog te allen tijde te houden om alles te zien ontvouwen voor hem, evenals een nek letsel te voorkomen.

Het lezen van en het reageren

Linebackers moeten grote instincten hebben, en zijn vermogen om te lezen en te reageren op de overtreding is van cruciaal belang. Er zijn oefeningen om te oefenen het lezen en te reageren. Coaches kunnen hebben vier spelers dienen als het misdrijf, waarvan er drie zal zijn op de aanvallende lijn en de andere zal line-up op vleugelverdediger. Lijn twee verdedigers aan de buitenkant schouders van de buitenste aanvallende lijnwachters en een linebacker vier yards buiten de lijn in de voorkant van het centrum. Op de breuk, de lijnwachters voeren hun blokken en de linebacker is nodig om het spel te lezen en vul het gat. De boor moet beginnen op halve snelheid toenemen als de spelers te verbeteren.

vergieten Blocks

Na een linebacker het stuk heeft gelezen, moet hij in staat zijn door middel van een lineman op te halen of te blokkeren terug naar de baldrager te krijgen. Coaches kunnen drie linebackers hebben line-up een werf uit een drie-man slee. Op bevel van de coach, de spelers een aanval op de slee en los in een hoek van 45 graden. De spelers zullen versnellen tot een bal vervoerder, die is opgesteld acht yards achter de slee. Elke speler moet zich richten op een goede voetenwerk, met behulp van hun handen om de slee te gooien en zo snel mogelijk te versnellen om de baldrager. Een één-man slede kan ook worden gebruikt.

Aanpakken

Zodra een linebacker de juiste stappen bij het verkrijgen van de baldrager heeft genomen, moet hij dan in staat zijn om hem effectief aan te pakken. Een van de meest fundamentele boren omvat twee spelers rij acht yards elkaar. De linebacker zal zijn voeten hakken op zijn plaats op bevel van de coach, en zal de baldrager te vallen via de tweede opdracht. De baldrager loopt in de richting van de linebacker en snijd in een hoek van 45 graden na het nemen van een paar stappen. De linebacker moet een goede hoek te nemen om hem afgesneden, en rijden door de baldrager en klop hem weer twee werven.

Pass Coverage

Vaker wel dan niet, zal linebackers vallen in zone dekking na het spelen correct diagnosticeren. Afhankelijk van wat base defensie wordt gebruikt bepaalt hoeveel linebackers line-up aan de overkant van de coach, die fungeert als de quarterback voor de boor. Op bevel van de coach, de linebackers vallen in hun zones. De coach zal het voetbal te verhogen door te geven wanneer de spelers hun zone te bereiken, en de afwerking van de boor door het gooien van een pass. De linebackers moet reageren en maken een hoorspel op de bal.