Foods Zonder gehydrogeneerde olie

Foods Zonder gehydrogeneerde olie

Voedingsmiddelen zonder gehydrogeneerde oliën of trans vet, zijn de beste keuze voor een gezonde voeding. Het Institute of Medicine legt er geen verplichte rol gehydrogeneerde oliën verder een energiebron voor het lichaam, en het lichaam kan synthetiseren wat het nodig voor verzadigde vetzuren en cholesterol uit andere bronnen. Gehydrogeneerde oliën zorgen voor een toename van de totale cholesterol en low-density lipoprotein cholesterol, ook bekend als LDL, zelfs wanneer kleine hoeveelheden worden gegeten, volgens het Institute of Medicine. Verhogingen van LDL verhogen het risico op hart-en vaatziekten. Daarom moet de inname van voedsel gehydrogeneerde worden beperkt tot minder dan 1 procent van de calorieën, volgens de American Heart Association en gezonder voedsel gegeten plaats.

fruit

Vruchten zijn van nature vrij zijn van gehydrogeneerde oliën. Gehydrogeneerde oliën worden gevormd tijdens de verwerking om de houdbaarheid en stabiliteit van een product te verhogen, volgens de Amerikaanse DieetVereniging. Fruit, met name vers fruit, gaat niet door dit proces. Onder deze verse vruchten zijn appels, bananen, peren, bosbessen, frambozen, bananen, perziken, druiven en aardbeien. Gedroogde vruchten en bevroren fruit zijn ook zonder gehydrogeneerde oliën.

Groenten

Alle groenten zijn voedingsmiddelen zonder gehydrogeneerde oliën, vooral wanneer ze vers worden gegeten. Als groenten waren te hebben gehydrogeneerde oliën, zou te wijten zijn aan zijn gepaneerde en vervolgens gebakken, en de aard van de gebruikte olie zou ook rekening moet worden gehouden. Sommige margarines en plantaardige bakvetten bevatten gehydrogeneerde oliën en worden gebruikt om groenten te koken. Vermijd gebakken en gepaneerde groenten. Kies in plaats daarvan groenten rauw of gekookt in gezondere oliën zoals koolzaad, noten en olijfolie.

Grains

Korrels zijn van nature vrij zijn van gehydrogeneerde oliën. Volle granen zijn de gezondste type als ze bieden vezels en voedingsstoffen en bevatten weinig vet. Deze korrels bevatten volkoren brood, haver, boekweit, zemelen, kamut en spelt. Bij bakken of kopen bereide producten met deze ingrediënten, let op het woord "gehard" of "trans" fat, omdat dit wijst op het gebruik van een gehydrogeneerde olie in het product.