Foods Verminder Maagzuur

Foods Verminder Maagzuur

Overzicht

De opbouw van maagzuur kan een onaangenaam branderig gevoel, onder andere problemen. Indigestie komt soms voor, en het zuur kan ook het slijmvlies van de maag en de slokdarm beschadigen. Op lange termijn kan dit ernstige medische problemen, waaronder zweren veroorzaken. Maagzuur opbouw kan optreden om vele redenen, waaronder erfelijkheid, voeding en natuurlijke zuurgraad van uw lichaam, en overmatig maagzuur kunnen optreden bij zowel geïsoleerd en chronische gevallen. Ongeacht de reden waarom u maagzuur problemen te ontwikkelen, zijn er voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het intomen van de intensiteit.

Melk

Foods Verminder Maagzuur

De meeste medicijnen antacidum gebruikt calcium als een van de belangrijkste ingrediënten. Calcium is een alkalische mineraal dat werkt om zuur te neutraliseren bij contact. Melk is een alkalisch drank met grote hoeveelheden calcium, waardoor het een van de beste voedsel remedies voor de opbouw van maagzuur. Drink een glas melk als nodig is om je maag te kalmeren en te onderdrukken uw maagzuur. Het drinken van melk kan ook helpen invloed op de algehele pH van uw lichaam en elke zuurgraad bestaande buiten de muren van uw maag zou kunnen bestrijden.

Kamille of Fennel Tea

Foods Verminder Maagzuur

Deze kruidenthee worden beschouwd als een van de beste thee te gebruiken in de strijd tegen maagzuur. Ze helpen om zuur en productie van meer zuur van uw maag te kalmeren. De beste manier om dit soort thee innemen is om ze te langzaam nippen nadat ze iets hebben afgekoeld - Don niet thee drinken dat is te warm, omdat dit meer zuurproductie kan leiden, maar de thee te drinken voordat het koelt teveel.

Ginger Candy

Foods Verminder Maagzuur

Gember wordt door sommigen beschouwd als een wondermiddel kruid om zijn vermogen om veel verschillende soorten te verbeteren. Het kan worden genomen in een gekonfijte vorm te helpen kalm maagzuur het creëren van een buikpijn of andere problemen met de spijsvertering. U kunt ook een gekonfijte gember in je thee en laat het verdwijnen in de vloeistof te worden geconsumeerd.

Apple producten

Foods Verminder Maagzuur

Zowel appels en appelazijn worden algemeen beschouwd als een effectieve behandeling van maagzuur. Hoewel appels zijn zuur, ze bevatten gezonde zuren en enzymen die helpen bij het neutraliseren maagzuur in je lichaam. Voor het beste resultaat, gebruiken biologische appel producten - dit helpt om de verschillende pesticiden en andere chemische stoffen die maagzuur kan verergeren te vermijden.