Foods te vermijden voor de training

Foods te vermijden voor de training


De juiste voeding kan maken of breken een training. Eet de juiste voeding en je de macht door middel van oefening met veel energie te sparen. Eet het verkeerde voedsel en je kon kort op energie en zelfs zelf ziek. Door te weten welke voedingsmiddelen te vermijden voor de sportschool, zult u ervoor zorgen dat uw maaltijden en snacks help - geen pijn - je trainingen.

Vettig voedsel

Terwijl je zou betrap een hamburger voor de sportschool - hey, zult u uit te oefenen buiten de calorieën, toch? - Zich overgeeft aan vet voedsel is nooit een goed idee voor de training. Vet in het spijsverteringssysteem kan leiden tot een gasachtig, opgeblazen gevoel, volgens MayoClinic.com. Opgeblazen gevoel en winderigheid kan je serieus ongemakkelijk tijdens een training te maken, dus het is best te bereiken voor lichtere gerechten en sla de vette voedingsmiddelen voor een once-in-a-while uitspatting.

High-Protein Snacks

Sommige repen en shakes worden verkocht als pre-workout producten, maar het is belangrijk dat u etiketten te lezen voordat je ze verbruikt. Terwijl de eiwitten die je langdurige energie kan geven, is het niet snel verteren. Als een snack is hoog in eiwit, maar mist complexe koolhydraten, kun je uiteindelijk honger tijdens uw training. Als u wilt een eiwit bar eten, op zoek naar een die koolhydraten bevat ook - ze geven je snel brandende energie, terwijl het eiwit verteert.

Vezelrijke producten

Het eten van een enorme salade lijkt een goed idee voor het sporten, vooral omdat het licht en zal niet laat je opgeblazen en traag gevoel. Helaas, vezelrijke voedingsmiddelen hebben een onaangename bijwerking, gecentreerd rond het feit dat de vezels doorheen het spijsverteringsstelsel vrij snel. Wat leek op een lichte maaltijd kunt u racen voor de badkamer wanneer je probeert aan de macht door middel van een training.

Suiker en cafeïne

Misschien heb je een snelle energieboost nodig voor de training, dat is waarom je zou kunnen bereiken voor een cafeïnehoudende energy drink of een handvol snoep. Maar op voorhand, overweeg dit: Cafeïne en suiker bieden u een snelle uitbarsting van energie, maar beide kunnen achterlaten als u moe na die eerste uitbarsting voelt, waarschuwt Columbia University Health Services. Sla de drankjes en snoep voor iets gezonder en uw energie niveaus kan hoger langer blijven.

juiste Timing

Zowat elk voedsel kan een storing zijn als je het eten op het verkeerde moment. Als u van plan bent te oefenen, probeer afwerking elke grote maaltijd minstens twee tot drie uur van tevoren om uw lichaam de tijd om het voedsel te verteren geven voordat je het opendraaien van de intensiteit. Als je honger hebt voordat u uit te werken, probeer dan een lichte snack dat eiwit combineert met complexe koolhydraten, zoals een banaan en pindakaas of een paar plakjes kaas en tarwe crackers. Op die manier, je eten wordt een helper - niet een belemmering - om uw training succes.