Folk remedies voor Astma

Astma kan een lastige en gevaarlijke aandoening die altijd moet worden gediagnosticeerd en behandeld door een arts zijn. Het gevoel van het niet kunnen om goed te ademen kan leiden tot een full-blown astma-aanval, dat is nog alarmerender. Sommige folk remedies voor astma kan een aanval te voorkomen of de symptomen te verlichten.

Diet Change

Sommige voedingsmiddelen kan astma verergeren en leiden tot aanvallen. Het herkennen en het elimineren van deze voedingsmiddelen uit je dieet is effectief om een ​​betere ademhaling te promoten. Deze triggers verschilt van persoon tot persoon, maar de meest voorkomende voedingsmiddelen die ernstige astma-aanvallen kunnen veroorzaken omvatten zuivelproducten, noten en zeevruchten.

Oefening

Regelmatige lichaamsbeweging, zoals wandelen, aerobics of zwemmen, gedaan gedurende 30 minuten per dag, minstens drie keer per week kan de longen te versterken, die zal helpen verlichten van de symptomen van astma. Begin langzaam en werk tot meer tijd en dagen om astma-aanvallen te voorkomen toe te voegen.

Vermijd Zure

Zure reflux kan verergeren van astma, vooral 's nachts. Maagzuur kan een back-up in de slokdarm door de mond, ga dan naar beneden in de luchtwegen, irritatie van de luchtpijp. Om dit te voorkomen, vermijd het eten van iets goed voor het slapen gaan. Maagzuurremmers kan worden genomen voor het slapen gaan om te helpen de hoeveelheid zuur in de maag te verminderen. Verhogen van de kop van het bed kan ook effectief in het houden van zuur in de maag, waar het hoort te zijn.

Yoga

Yoga omvat ademhalingstechnieken die kunnen bijdragen aan de versterking longen en luchtwegen geopend, waardoor de ernst van de aanvallen verminderen.

Een dergelijke techniek geleerd van yoga brengt je ogen sluiten en zich te concentreren op de natuurlijke ademhaling. Inademen en uitademen natuurlijk, dan inhaleren opnieuw na een pauze van 2 seconden. Deze pauze zal uw uitademing in te vullen op een natuurlijke manier.