Folk Remedies die het werk

Folk remedies die werken vele vormen aannemen, van kruiden, specerijen en onkruid, om voedsel te kuren, tot op zekere die lijken hun oorsprong in bijgeloof te hebben. Folk remedies hebben de neiging om medische behandelingen die zijn doorgegeven van de ene generatie naar de volgende te zijn. De effectiviteit van folk remedies de neiging subjectief aan degenen die ze gebruiken.

Specerijen en kruiden die Cure

Het gebruik van planten om te genezen, te genezen en te behandelen ziekte is al eeuwen. Sommige van deze middelen te gebruiken knoflook. Gebruik aromatische kruid voor het verminderen van cholesterol en als een antiviraal. U kunt het innemen door het drinken van knoflook thee gemaakt van steeping zes kruidnagels in een kopje koud water voor een totaal van zes uur. Andere kruiden vaak gebruikt in folk remedies zijn: pepermunt, groene munt, kamille, kaneel, gember en zoethout, om er maar een paar te noemen.

Onkruid dat Cure

Een gewone volk te verhelpen met behulp van een eenvoudige wilde plant is voor het verwijderen van wratten met milkweed. Ik heb persoonlijk ervaren het resultaat van het verwijderen van een wrat met een paar toepassingen van de melk uit de kroontjeskruid bladeren. Andere folk remedies het gebruik van gemeenschappelijke onkruid paardebloemen als een anti-inflammatoire, rozenbottels thee voor haar vitamine C, toorts in een thee voor astma, en weegbree voor brandwonden en snijwonden door de invoering van de gemalen bladeren direct op de wond.

Eten Cures

Voedingsmiddelen zijn vaak gebruikt om bepaalde ziekten of aandoeningen. Gebruik appelazijn voor artritis, zure reflux, verkoudheid, jicht, griep, keelpijn, sinus infecties en hart pijn. Zuiveringszout, ananassap, papaya, amandelen, bananen en appels zijn slechts een paar van de andere voedingsmiddelen die uw voorraadkast kan veranderen in een medicijnkastje. Ieder wordt gebruikt voor het opruimen van zure reflux, indigestie en brandend maagzuur, en wordt gezegd dat onmiddellijke verlichting te brengen alleen door het drinken van een glas water met 1 theelepel. van zuiveringszout geroerd erin of het eten van vijf rauwe amandelen met hen. Check out HomeRemedyCafe.com voor meer informatie over deze remedies en anderen.

Echt vreemd Remedies

Dan zijn er degenen folk remedies die je echt af te vragen over, maar die worden nog steeds gebruikt in de hele wereld. Als het zetten plakjes uien op de bodem van uw kind voeten in zijn sokken om hem te ontdoen van een koorts? Als u last heeft van krampen in de benen 's nachts zet een stuk zeep in bed met je mee. Kick-up van een laag libido door toevoeging van gedroogde, gemalen-up zwarte mieren in het volgende glas wijn je drinkt.

Van Folk Remedy aan de moderne geneeskunde

Sommige folk remedies zijn overstap naar de reguliere geneeskunde. Het gebruik van bloedzuigers en maden worden nu gebruikt in de moderne ziekenhuizen door opgeleide artsen om hun patiƫnten te behandelen. Als u een vinger afgesneden en vervolgens weer vastgemaakt, is het heel goed mogelijk dat een bloedzuiger of twee zal worden gebruikt om te helpen bij uw herstel. Omdat de bloedzuigers zuigen de beschadigde bloed dat kan vestigen rond de herbevestiging en ze produceren ook een stof die een vasodialtor, een antistollingsmiddel en pijnstillend.